Μίλτος Τεντόγλου: Το Twitter έπαθε πλάκα με τον Ολυμπιονίκη -«Και icon και χρυσός»
Οι δηλώσεις του Μίλτου Τεντόγλου και φυσικά η νίκη του σχολιάστηκαν από τους χρήστες του Twitter, οι οποίοι τον αποθέωσαν τόσο για το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε αλλά και για την κουλ συμπεριφορά του.
Σε έναν συγκλονιστικό αγώνα στους Ολυμπιακούς του Τόκιο, ο Μίλτος Τεντόγλου έκανε την ανατροπή στον τελικό του μήκος, καταφέρνοντας από την 4η θέση να… πετάξει στην 1η!
Λίγο αργότερα, μιλώντας στην κάμερα της Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ο Μίλτος Τεντόγλου είπε χαρακτηριστικά: «’Ντάξει, τεράστιο! δεν το λες και τεράστιο, ένα καλό άλμα ήτανε, ήταν και ίδια επίδοση με τον δεύτερο. Κάπως τυχερός ήμουνα. Ο αγώνας δεν πήγε όπως ήθελα. Τα πρώτα πέντε άλματα ήταν κάκιστα.
Και στο τέλος απλά ήθελα να μπω μέσα στα μετάλλια, γιατί με είχαν πετάξει έξω και έκανα ότι μπορούσα. Τα έδωσα όλα νομίζω. Και για σήμερα που ήταν πρωί και δεν ένιωθα τόσο καλά νομίζω ήταν υπεραρκετό, θαύμα ξερω ‘γω!».
Οι δηλώσεις του Μίλτου Τεντόγλου και φυσικά η νίκη του σχολιάστηκαν από τους χρήστες του Twitter, οι οποίοι τον αποθέωσαν τόσο για το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε αλλά και για την κουλ συμπεριφορά του.
– Και ότι να ναι έκανα ας πούμε εντάξει, και πάω τελευταίο άλμα ας πούμε και το κλέβω;
– Το πρωί γιατί μπήκες με τα γυαλιά; – Γιατί είχε ήλιο και με ενοχλούσε. – Ήλιο, αφού είχε συννεφιά; – Τα είχα στο ζέσταμα και τα άφησα μωρέ μου άρεσαν, πειράζει;#Μιλτος#Τεντογλου Θεός! pic.twitter.com/XPRl9wMrqe
Για πρώτη φορά, η ζωή του Νίκου Ξυλούρη ανεβαίνει στο θεατρικό σανίδι από τη Stages Network και τα Αθηναϊκά Θέατρα, με το έργο Ο Αρχάγγελος της Κρήτης. Έως τις 31 Ιανουαρίου στο θέατρο ΗΒΗ.
Μια από τις πιο ωραίες φωνές της γενιάς της, η Βιολέτα Ίκαρη επιστρέφει στη δισκογραφία με το EP Σύννεφα Μπαλόνια, αλλά και στον Σταυρό του Νότου στις 26 Δεκεμβρίου.
Φροίξος Φυντανίδης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας