
«Απερίγραπτη χαρά, συγκινηθήκαμε πάρα πολύ» – Τι λέει ο πατέρας του χρυσού Ολυμπιονίκη Στέφανου Ντούσκου
Ο πατέρας του Έλληνα πρωταθλητή, Βασίλης Ντούσκος, μίλησε στην «Kοινωνία Ώρα ΜEGA» για τη σπουδαία στιγμή του γιού του.
Πριν λίγη ώρα, ο 24χρονος κωπηλάτης Στέφανος Ντούσκος από τα Γιάννενα κέρδισε το πρώτο χρυσό μετάλλιο για την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.
Ο πατέρας του Έλληνα πρωταθλητή, Βασίλης Ντούσκος, μίλησε στην «Kοινωνία Ώρα ΜEGA» για τη σπουδαία στιγμή του γιού του.
«Απερίγραπτη η χαρά μας, δεν το πιστεύαμε κι εμείς. Το πάλευε από καιρό. Συγκινηθήκαμε πάρα πολύ» δήλωσε ο κ. Ντούσκος.
Όπως είπε, μετά τον αγώνα μίλησε για λίγο στο τηλέφωνο με τον γιό του, ο οποίος ήταν πολύ χαρούμενος.
«Έχουμε κόσμο από το πρωί στο σπίτι, πολλά τηλέφωνα» σημείωσε ο πατέρας του έλληνα ολυμπιονίκη και αναφέρθηκε στους αγώνες του γιού του.
«Η καθημερινότητα του ήταν στο Σχοινιά. ‘’Εσώκλειστος’’. Πέντε ώρες προπόνηση το πρωί, τέσσερις το απόγευμα.Αρκετές φορές είχε αισθανθεί κουρασμένος. Αρκετές οι πίκρες και οι χαρές. Έτσι είναι στον πρωταθλητισμό. Εμείς προσπαθούσαμε να στηρίξουμε» τόνισε.
«Ευχαριστούμε τον θεό για τη βοήθεια που έδωσε στο παιδί μας» πρόσθεσε με νόημα ο Βασίλης Ντούσκος.
- Γουέστ Χαμ – Λιντς Γιουνάιτεντ 2-4 πεν. (2-2 κ.α.): Πρόκριση «θρίλερ» στην 4άδα του FA Cup για τα «Παγώνια»
- Υποκλοπές: Πασχίζει η Σοφία Βούλτεψη να βγάλει καθαρό τον Γρ. Δημητριάδη και εκτίθεται
- Γλυφάδα: Χειροπέδες σε 3 άνδρες που απείλησαν αστυνομικούς με αεροβόλο όπλο, μαχαίρι και σφυρί
- Τα επαγγέλματα που η Τεχνητή Νοημοσύνη δεν μπορεί να αγγίξει και οι νέοι που τα επιλέγουν
- Μιχαηλίδης: «Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε»
- Σαραγόσα – Μπαρτσελόνα 86-92: Δύσκολο «διπλό» για τους Μπλαουγκράνα πριν τον Παναθηναϊκό


