
Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Γενέθλια με άρωμα Survivor και μαζί με τον Σάκη Κατσούλη
Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη έγινε 26 ετών και το γιόρτασε στο Κολωνάκι, μαζί με καλούς της φίλους και φυσικά τον Σάκη Κατσούλη στο πλευρό της.
Ιδιαίτερη ήταν η χθεσινή βραδιά για την Μαριαλένα Ρουμελιώτη η οποία διοργάνωσε ένα μεγάλο πάρτι για τα φετινά της, ξεχωριστά γενέθλια.
Η πρώην παίκτρια του Survivor, έγινε η πρωταγωνίστρια των φετινών ριάλιτι, όταν ο πρώην σύντροφός της, Σάκης Κατσούλης βρέθηκε στον Άγιο Δομίνικο, ανάμεσα στους νέους παίκτες.
Η συνέχεια γνωστή, ο πολυσυζητημένος επιχειρηματίας με τις υψηλές αγωνιστικές επιδόσεις, φτάνει μέχρι το μεγάλο φινάλε του παιχνιδιού, κερδίζοντας την πρώτη θέση για το Survivor 4 μαζί με το χρηματικό έπαθλο του μεγάλου νικητή.
Έκτοτε, Σάκης Κατσούλης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη, παραμένουν αχώριστοι στη νέα τους καθημερινότητα!
Το βράδυ της Δευτέρας 26 Ιουλίου το okmag.gr βρέθηκε στο πάρτι γενεθλίων της 26χρονης πλέον, γυμνάστριας.
Η φιναλίστ του Survivor γιόρτασε με τα αγαπημένα της πρόσωπα στο πλευρό της.
Για τον λόγο αυτό εξάλλου, οι καλεσμένοι, πέρασαν από rabit test κάτι το οποίο ανακοίνωσε και η ίδια η Μαριαλένα Ρουμελιώτη μέσω instagram.
Δείτε αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό του okmag.gr από τα γενέθλια της Μαριαλένας Ρουμελιώτη:
- Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος και ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι συναντήθηκαν στην Κωνσταντινούπολη
- Περίπου 1.500 ναύτες των ΗΠΑ έφυγαν πανικόβλητοι από το Μπαχρέιν – Δεν πήραν ούτε τις στολές τους
- Ακρίβεια: Στα ύψη οι τιμές των καυσίμων – Πόσο θα κοστίσει το Πάσχα στο χωριό
- Λίβανος: Δυο κοριτσάκια σκοτώθηκαν, τουλάχιστον 40 οι τραυματίες από τα ισραηλινά πλήγματα
- Ο Ντόναλντ Τραμπ εμφανίζει δημοσκόπηση που τον παρουσιάζει με 96% θετική γνώμη ως πρόεδρο των ΗΠΑ
- Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα 1-2: Ο Λεβαντόφσκι την οδηγεί στη στέψη!


