
Αλόννησος: Αμοιβή για όποιον δώσει πληροφορίες σχετικά με τη θανάτωση του «Κωστή»
Σε οποιονδήποτε παράσχει στοιχεία και πληροφορίες
H MOm/Εταιρεία για τη Μελέτη και Προστασία της Μεσογειακής Φώκιας προσφέρει χρηματική αμοιβή ύψους 18.000 ευρώ σε οποιονδήποτε παράσχει στοιχεία και πληροφορίες σε αρμόδια Αρχή που θα οδηγήσουν, στο πλαίσιο των ερευνών που βρίσκονται σε εξέλιξη, στη σύλληψη των υπευθύνων για τη θανάτωση της φώκιας «Κωστής».
Οι πολίτες που διαθέτουν πληροφορίες για τη διαλεύκανση της υπόθεσης και την αποκάλυψη της ταυτότητας του/των δράστη/δραστών μπορούν να επικοινωνήσουν και με τα γραφεία της MOm (τηλ. 2105222888) ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας στην ιστοσελίδα μας στο https://www.mom.gr/epikoinwnia.
Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα η εισαγγελέας ζήτησε προκαταρκτική έρευνα από τον Λιμενικό Σταθμό Αλοννήσου, μετά και τις μηνύσεις που κατέθεσαν για την υπόθεση ο Φορέας Διαχείρισης του Εθνικού Θαλασσίου Πάρκου Αλοννήσου Βορείων Σποράδων και ο Οργανισμός προστασίας Μεσογειακής φώκιας MOm – Monachus monachus.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταφέρει το mangesianews.gr, η εισαγγελέας ζήτησε να εντοπιστεί ο δράστης, που θα βρεθεί αντιμέτωπος με κακουργηματικές κατηγορίες.
Ακόμη, ζήτησε να ληφθούν καταθέσεις από λουόμενους που μπορεί να είδαν κάτι παράξενο στο σημείο αλλά και να διερευνηθεί το κατά πόσο επιτρέπεται η αλιεία με ψαροντούφεκο σε προστατευόμενο χώρο, όπου είναι το Εθνικό θαλάσσιο πάρκο Βόρειων Σποράδων.
- Καύσιμα: Η αυστραλή ΥΠΕΞ χαιρετίζει ένα «σημαντικό βήμα» από την Κίνα για τον ενεργειακό εφοδιασμό
- Βιρτζίνια: Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους ο Κόμι που κατηγορείται ότι απείλησε τη ζωή του Τραμπ
- Ο Τραμπ μελετάει «πιθανή μείωση» των αμερικανικών στρατευμάτων στη Γερμανία
- Δυτική Οχθη: Σκότωσαν έφηβο Παλαιστίνιο οι ισραηλινές δυνάμεις και, απλώς, το επιβεβαίωσαν
- Οι ΗΠΑ ζητούν την έκδοση του κυβερνήτη της Σιναλόα, κατηγορώντας τον για σχέσεις με το ομώνυμο καρτέλ
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Γιατί ανησυχούν

