
Τόμας για Γιάννη: «Θα θυμάμαι σε όλη μου τη ζωή το παιχνίδι που έκανε»
Ο Αϊζέια Τόμας μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και την απόδοση του στον έκτο τελικό.
Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Αϊζέια Τόμας για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και εξέφρασε τον θαυμασό του για την την απόδοση του στον έκτο τελικό.
Ο θρύλος των Ντιτρόιτ Πίστονς τόνισε πως θα θυμάται σε όλη του τη ζωή το παιχνίδι που έκανε ο «Greak Freak».
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
«Θα έλεγα ότι ήταν μία από τις ιστορικές εμφανίσεις σε τελικό. Παρακολούθησα ζωντανά το παιχνίδι, έκανε κάποια φοβερά καρφώματα. Επίσης, έβαλε 17/19 βολές. Έκανε το καλύτερο του παιχνίδι σε έναν τελικό και αυτό, θα το θυμάμαι σε όλη μου τη ζωή.
Ήταν μία εμφάνιση στο επίπεδο του Ουίλτ Τσάμπερλεϊν ή στο επίπεδο του Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ και του Σακίλ Ο’Νιλ. Δεν ήταν μια απόδοση στο επίπεδο του Ντιρκ Νοβίτσκι ή του Καρλ Μαλόουν. Ήταν στο επίπεδο των… γιγάντων της εποχής μου».
- Θεσσαλονίκη: Βίντεο από τη στιγμή που αυτοκίνητο εισβάλλει σε παντοπωλείο
- Μητσοτάκης για εθελοντική στράτευση γυναικών: Είναι πλέον υπόθεση και των δύο φύλων
- Κατασκευή 11 νέων διαβάσεων σε σχολεία του Δήμου Έδεσσας
- Έρχεται μίνι ανασχηματισμός στα τέλη της επόμενης εβδομάδας
- Φυτεύσεις ποσειδωνίας στο μεγαλύτερο θαλάσσιο λιβάδι της Ανατολικής Μεσογείου
- Ο τρομερός Αλί που «σκέπασε» τους σούπερσταρ της Εθνικής Σουηδίας (vids)



