Rolling Stones: Ξεκινούν και πάλι τις περιοδείες τους
Ανακοίνωσαν 13 εμφανίσεις με την πρώτη να είναι προγραμματισμένη για τον Σεπτέμβριο στο Σεντ Λούις.
Μετά από 16μηνη αναβολή, λόγω της Covid-19, η περιοδεία των Rolling Stones «No Filter» επαναπρογραμματίζεται και θα ξεκινήσει στις 26 Σεπτεμβρίου από το Σεντ Λούις των ΗΠΑ. Η μπάντα όπως ανακοίνωσε θα δώσει συνολικά 13 συναυλίες.
«Είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορούμε να ανακοινώσουμε τις προγραμματισμένες ημερομηνίες για την περιοδεία των Rolling Stones στις ΗΠΑ, η οποία θα ξεκινήσει το φθινόπωρο!», ανακοίνωσε το συγκρότημα. «Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε όλους για την υπομονή σας σε αυτόν τον πολύ δύσκολο και πρωτοφανή χρόνο», τόνισε.
Στο αρχικό πρόγραμμα της περιοδείας, που ήταν να γίνει το 2020, προστέθηκαν δύο ακόμα πόλεις το Λος Άντζελες και το Λας Βέγκας.
US 2021 TOUR ANNOUNCEMENT!
TICKETS ON SALE NOW: https://t.co/cimRWrlJBx
SIGN UP FOR PRE-SALE FOR NEW ORLEANS, LOS ANGELES & LAS VEGAS SHOWS: https://t.co/mJYpZi6VCD#StonesNoFilter pic.twitter.com/bILArrzuiz— The Rolling Stones (@RollingStones) July 22, 2021
Οι Rolling Stones ξεκίνησαν την περιοδεία «No Filter» το 2017 από τη Γερμανία και το 2019 έδωσαν 16 συναυλίες στις ΗΠΑ. Η πανδημία όμως ανάγκασε το συγκρότημα να ακυρώσει το δεύτερο μέρος της συναυλίας στην Αμερική, το οποίο θα ξεκινούσε τον Μάιο του 2020.
Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
- Ρωσία: Νέα έκκληση για τερματισμό των εχθροπραξιών στον Περσικό Κόλπο
- Οι «27» προκρίνουν ευελιξία στη λήψη μέτρων για μείωση του κόστους ενέργειας –Επιμένουν σε ενεργειακή μετάβαση
- Καλύτερη δουλειά προτείνει στους συναδέλφους του στην ΕΕ, ο Ολλανδός πρωθυπουργός
- Πράσινο φως από την Επιτροπή Εμπορίου της ΕΕ στη συμφωνία κατάργησης δασμών στα αμερικανικά προϊόντα εισαγωγής
- Μπενίτεθ: « Η ποιότητα της Μπέτις έκανε τη διαφορά – Η τελική γεύση που μένει είναι ικανοποίηση»
- Οι «27» καλούν σε πάγωμα των επιθέσεων στη Μέση Ανατολή και προστασία αμάχων – Δεν καταδικάζουν ΗΠΑ και Ισραήλ



