Σταματίνα Τσιμτσιλή: Φορά το μαγιό της και εντυπωσιάζει
Τι και αν έχει κάνει τρία παιδιά; Οι αναλογίες της είναι το κάτι άλλο.
Συνεχίζει να απολαμβάνει τις οικογενειακές της διακοπές στην Πάρο η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η παρουσιάστρια του «Happy Day» δεν έχασε ούτε μέρα, αφού αμέσως μετά το φινάλε της εκπομπής της, έφτιαξε βαλίτσες, πήρε τα τρία της παιδιά και τον σύζυγό της και έφυγε για το αγαπημένο της νησί.
Η 39χρονη λίγο πριν ξεκινήσει η προετοιμασία για τη νέα σεζόν ξεκουράζεται, κολυμπά στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου και φορτίζει τις μπαταρίες της για τον χειμώνα. Μάλιστα, συχνά δημοσιεύει στον λογαριασμό της στο instagram στιγμιότυπα από την παραλία.
Σε αρκετές φωτογραφίες, τη βλέπουμε να ποζάρει με μαγιό και χωρίς ίχνος ρετούς δείχνοντάς μας τις εντυπωσιακές αναλογίες της. Μια τέτοια φωτογραφία είναι και η τελευταία που δημοσίευσε, στην οποία τη βλέπουμε να βγαίνει από τη θάλασσα.
Δείτε την και απολαύστε την και εσείς:

- «Καραγκιόζη… Χάσαμε τον Αϊ Βασίλη!»: Με τη Ματίνα Νικολάου στο θέατρο Σκιών του Π. Χατζηαναγνώστου
- Γιατί η πολιτική φαντασία έχει πεθάνει – και πώς να την αναστήσουμε
- Διαφθορά μετρημένη σε δισ.: Από τα βοσκοτόπια του ΟΠΕΚΕΠΕ στα σαλόνια των Βρυξελλών
- Ποιοι δρόμοι έχουν κλείσει στην Αττική λόγω της κακοκαιρίας Byron
- Αρκάς: Η καλημέρα της Παρασκευής σε κλίμα κακοκαιρίας
- Κακοκαιρία Byron: Κλειστά τα διόδια Ελευσίνας στο ρεύμα προς Κόρινθο – Ταλαιπωρία για εκατοντάδες οδηγούς
- Προπονήσεις: Γιατί είναι πιο δύσκολες τον χειμώνα;
- Τα SOS της τελευταίας στιγμής για το επίδομα θέρμανσης: Εκπνέει η προθεσμία – Τα ποσά που θα δοθούν
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-kammeran-gonzalez-keola-3137381-9559884-315x220.jpg)
















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442