
Μαριαλένα Ρουμελιώτη – Σάκης Κατσούλης: Ταξίδι στη Θεσσαλονίκη – Τι ζήτησε από τον κόσμο
Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης είναι συνέχεια μαζί
Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης, το ζευγάρι που μας απασχόλησε στο Survivor, είναι καθημερινά μαζί, μετά τον τελικό του Survivor.
Οι δυο τους, μαζί με την Ελευθερία Ελευθερίου κι έναν ακόμη φίλο τους ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη για να γνωρίσουν τον κόσμο, που τους στήριξε και τους αγάπησε στο παιχνίδι από κοντά.
«Θέλω μία τεράστια χάρη, επειδή έχει γίνει χαμός με τον κορονοϊό και υπάρχουν πολλά κρούσματα. Ακόμα και γνωστοί μας. Εμείς έχουμε κάνει όλα τα τεστ, έχουμε βγει αρνητικοί. Επειδή θέλουμε να είμαστε όλοι καλά, να φοράμε τις μάσκες μας και να κρατάμε αποστάσεις για να μη γίνει καμιά στραβή. Ερχόμαστε Θεσσαλονίκη να σας δούμε» είπε στο live η 25χρονη γυμνάστρια.
Δες το χαρακτηριστικό σημείο στο 12ο λεπτό:
- Στην «πυρά» ο Τζάστιν Μπίμπερ για το live του στο Coachella
- Χρηματοδότηση για παρεμβάσεις οδικής ασφάλειας στο δίκτυο της Πελοποννήσου
- Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων: Προαναγγέλλει μηνύσεις και αγωγές κατά της Ζωής και του Νίκου Κωνσταντόπουλου
- Ο Νορβηγός, Έσκας, σφυρίζει τη ρεβάνς της ΑΕΚ με τη Ράγιο
- HELLO! – Έρχεται την Τετάρτη με μια σπάνια συνέντευξη της Μιμής Ντενίση
- Ιταλία: Αναστέλλει την αμυντική συμφωνία με το Ισραήλ

