Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Το Survivor, ο Σάκης Κατσούλης και ο πρωταθλητισμός

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Το Survivor, ο Σάκης Κατσούλης και ο πρωταθλητισμός

Η μοναδική γυναίκα που έφτασε στην τελική φάση του ριάλιτι επιβίωσης και που έδειξε με τον τρόπο της πως... αν θέλεις κάτι πραγματικά βρίσκεις τη δύναμη από μέσα σου και το καταφέρνεις.

Είναι δυναμική, πειθαρχημένη και δεν φοβάται να υποστηρίξει την γνώμη της με πάθος. Στο Survivor ξεχώρισε για την μαχητικότητά της, την ευστοχία της και το πείσμα της. Ο λόγος για την Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Η 25χρονη έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης, στο οποίο και κατέκτησε την τρίτη θέση φτάνοντας μέχρι τον ημιτελικό. Το όνομά της, όσο βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο, συζητήθηκε ιδιαιτέρως όχι μόνο για τη «δίψα» της τους στίβους μάχης αλλά και για τη σχέση της με τον Σάκη Κατσούλη.

Ποια είναι λοιπόν η νεαρή που με το πείσμα της και τη θέλησή της κατάφερε να φτάσει μια «ανάσα» από τον τελικό;

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε φυσική αγωγή στο ΤΕΦΑΑ και πριν το Survivor εργαζόταν ως personal trainer σε γυμναστήρια. Αγαπά το καράτε, στο οποίο και έκανε πρωταθλητισμό. Μάλιστα, έχει κατακτήσει και ευρωπαϊκό τίτλο στην κατηγορία της. Όπως η ίδια έχει δηλώσει, της αρέσει να ζει στα άκρα και να αντιμετωπίζει κάθε δυσκολία.

Αποκλειστικά στο ΟΚ που κυκλοφορεί με τα ΝΕΑ Σαββατοκύριακο

Αυτό άλλωστε έκανε πράξη τους 6,5 μήνες που βρισκόταν στις παραλίες και τις ζούγκλες της Δομινικανής Δημοκρατίας. «Δέκα χρόνια στο καράτε, έβγαζα όλους τους αντιπάλους νοκ άουτ. Οι Διάσημοι για εμένα θα είναι βούτυρο στο ψωμί μου», είχε πει πριν ξεκινήσει το ριάλιτι επιβίωσης και κράτησε την υπόσχεσή της. Σήμερα όντας η μοναδική γυναίκα που έφτασε στους τέσσερις φιναλίστ πρέπει να νιώθει περήφανη και δικαιωμένη.

Η αλήθεια είναι πως η Μαριαλένα από την πρώτη στιγμή έκλεψε τις εντυπώσεις στο παιχνίδι. Το καλογυμνασμένο κορμί της, το πάθος που έδειχνε για τη νίκη και η μανία με την οποία έμπαινε να αγωνιστεί και να παλέψει για τα έπαθλα την έκαναν να ξεχωρίσει. Εξάλλου δεν ήταν λίγες οι φορές που είχε σημειώσει καθοριστικούς πόντους για την ομάδα της και που δήλωνε «παρούσα» όταν η κατάσταση δυσκόλευε.

Το κεφάλαιο «Σάκης Κατσούλης»:

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είχε για δύο χρόνια σχέση με τον Σάκη Κατσούλη, με τον οποίο είχε χωρίσει πριν το Survivor. Ωστόσο, ο πρώην ποδοσφαιριστής και νυν επιχειρηματίας έκανε την έκπληξη και σε δεύτερο χρόνο μπήκε στο παιχνίδι αφήνοντας την άφωνη. Αν και η αρχή ήταν δύσκολη και για τους δύο, -κυρίως για την γυμνάστρια που ήταν απότομη και νευριασμένη μαζί του- με τον καιρό η σχέση τους άλλαξε.

Ήρθαν πιο κοντά και πολύ πίστεψαν πως έγιναν και πάλι ζευγάρι, παρότι η Μαριαλένα είχε αφήσει πίσω στην Ελλάδα τον τραγουδιστή Γιώργο Λιβάνη. Όμως, από τα λεγόμενα τόσο του Σάκη όσο και της ίδιας δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Και οι δύο ξεκαθάρισαν μετά το live του τελικού ότι δεν είναι μαζί, αν και ο νικητής του Survivor τόνισε πως την θέλει στην ζωή του με τον οποιονδήποτε τρόπο. Και εκείνη βεβαίως έχει παραδεχτεί πως τον αγαπάει.

Η συγκίνηση για τη μαμά της και η δυσκολότερη στιγμή στον Άγιο Δομίνικο:

Η Μαριαλένα είναι από τις παίκτριες που χάρισαν στους τηλεθεατές δυνατές στιγμές κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Η 25χρονη κάθε στιγμή έδινε τον καλύτερό της εαυτό ωστόσο υπήρχαν και οι δύσκολες ημέρες. Αυτές που ξεσπούσε, που της έλειπε η οικογένειά της, το σπίτι της, που δεν της έβγαιναν τα run όπως ήθελε και που ερχόταν σε σύγκρουση με τους συμπαίκτες της.

Μια από αυτές ήταν όταν ο Γιώργος Λιανός ζήτησε στο συμβούλιο του νησιού από τους παίκτες να μιλήσουν για την προσωπική τους ζωή. Εκείνη αναφέρθηκε στην μητέρα της και τους συγκίνησε όλους με την ιστορία της. «Η μητέρα μου ήταν η μεγαλύτερη θαυμάστρια μου. Πάντα ήταν δίπλα μου στους αγώνες μου στο καράτε. Η μητέρα μου έχει περάσει πολύ δύσκολα, οπότε μέσα από εμένα ζούσε. Η μαμά μου έκανε τα αδέρφια μου στα 14 της, αυτόματα αυτό σημαίνει ότι δεν έχει ζήσει εφηβεία. Έκανε οικογένεια με προξενιό. Μετά από λίγα χρόνια χώρισε με τον άντρα της και βρήκε τον μπαμπά μου. Μετά από 21 χρόνια έκανε εμένα και την αδερφή μου. Γενικά η μαμά μου είναι η ηρωίδα μου, έχει περάσει πολλά στη ζωή της. Ποτέ δεν έχασε το χαμόγελο και την αισιοδοξία της. Πάντα ήταν εκεί για εμάς, να μας στηρίξει», είχε πει.

Τέλος, άλλη μία ήταν όταν είχε ξεσπάσει σε κλάματα επειδή ένιωθε στην παραλία μόνη και απομονωμένη. Βέβαια σε αυτό είχαν βάλει το χέρι τους και οι συμπαίκτες της. Συγκεκριμένα, ο James Καφετζής τότε κάλεσε όλους τους Μπλε κρυφά, προκειμένου να τους ζητήσει να τον βγάλουν στον «τάκο», αν χάσουν το αγώνισμα ασυλίας, αφήνοντας έξω από τη συνάντηση αυτή τη Μαριαλένα. Η ίδια είχε απογοητευτεί από την κίνησή τους και είχε δηλώσει: «Αισθάνομαι ότι είμαι απομονωμένη, δεν χαίρομαι τις νίκες όπως θα τις χαιρόμουν υπό άλλες συνθήκες. Είμαι με άτομα που ξέρω ότι μπορεί και να μην με συμπαθούν. Σίγουρα δεν είναι όπως παλιά τα πράγματα, σίγουρα η κάθε νίκη δεν είναι ίδια. Αισθάνομαι μόνη μου, από εκεί και πέρα πρέπει αυτό να το διαχειριστώ γιατί αλλιώς θα με φάνε λάχανο».

Στο τέλος πάντως η νεαρή έφυγε με ψηλά το κεφάλι. Με τη στάση της και την «τρέλα» της «άγγιξε» το τρόπαιο και το έπαθλο των 100.000 ευρώ. Τι κι αν δεν τα πήρε; Η ίδια μπορεί να δηλώνει «Survivor».

Sports in

Στη «χρυσή βίβλο» της UEFA o Ολυμπιακός!

Η ομάδα του Πειραιά φιγουράρει πια δίπλα στα μεγαθήρια της Ευρώπης μετά την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ των Νέων.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024