Για τη σχέση της με τον Γιώργο Λιβάνη, τον Σάκη Κατσούλη και τη νέα της ζωή μετά το Survivor μίλησε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

«Η μεγαλύτερη απορία όλων είναι αν θα παντρευτώ με τον Σάκη. Μας θέλουν μαζί. Δεν έχουμε πει τίποτα, είμαστε στα χαμένα όλοι μας. Δεν έχει συμβεί τίποτα παραπάνω από ότι είδατε στο παιχνίδι. Αλλά ποτέ μη λες ποτέ και ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει. Η μαμά μου δε μου είπε τίποτα για τη νίκη του Σάκη. Θέλω λίγο να ηρεμήσει, γιατί τη βρήκα τρελαμένη και στενοχωρήθηκα. Θα τη φέρω σε επαφή με τον Σάκη και θα τα βρουν. Θα λυθούν οι παρεξηγήσεις. Δε φοβάμαι για αυτό».

Ζήτησε συγγνώμη από τον Λιβάνη

Η Μαριαλένα μετά τον χωρισμό της από τον Σάκη Κατσούλη και έναν μήνα πριν μπει στο ριάλιτι επιβίωσης είχε σχέση με τον τραγουδιστή Γιώργο Λιβάνη.

Ωστόσο, μετά την είσοδο του Σάκη στο Survivor όλα άλλαξαν. Και ο τραγουδιστής αποστασιοποιήθηκε, πιθανώς ενοχλημένος από τη συμπεριφορά της Μαριαλένας μέσα στο παιχνίδι.

Τώρα, η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης του ζητάει συγγνώμη:

«Δεν έχω μιλήσει ακόμη με τον Γιώργο Λιβάνη, καθόλου. Θέλω να ηρεμήσω και να κάνω μια συζήτηση με τον Γιώργο σίγουρα. Να του ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα, γιατί στενοχωρήθηκα πάρα πολύ με όλο αυτό που έγινε κατά του Γιώργου. Γιατί δεν του αξίζει. Είναι πολύ καλό παιδί. Και σίγουρα δε θα ήθελα να γίνει όλο αυτό. Και θεωρώ ότι του οφείλω μια συγγνώμη, χωρίς να θεωρώ ότι φταίω 100% για ό,τι έχει γίνει. Αλλά του οφείλω μια συγγνώμη γιατί δεν του αξίζει όλο αυτό που γίνεται» είπε, μεταξύ άλλων, στην κάμερα του Πρωινού.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο