Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Απαντά για το αν άσκησε βία πάνω της ο Σάκης Κατσούλης

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Απαντά για το αν άσκησε βία πάνω της ο Σάκης Κατσούλης

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ξεκαθαρίζει τι έχει συμβεί με τον Σάκη Κατσούλη, αλλά και με τη σχέση της με τον Γιώργο Λιβάνη

O Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, μετά τον τέλος του Survivor έχουν επιστρέψει στην καθημερινότητά τους και απολαμβάνουν τη δημοσιότητα που τους χάρισε η συμμετοχή τους στο ριάλιτι επιβίωσης.

Η τρίτη φιναλίστ του φετινού ριάλιτι επιβίωσης σε τηλεοπτική της συνέντευξη και ξεκαθάρισε την αλήθεια για το αν ο Σάκης Κατσούλης ήταν βίαιος απέναντί της.

«Εγώ και ο Σάκης είμαστε στα χαμένα, δεν έχουμε προλάβει να πούμε τίποτα. Ό,τι βλέπατε έξω ήταν αυτό, τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο. Γίνεται να παίζαμε ρόλο με τον Σάκη μέσα σε τέτοιες κακουχίες; Έχω δει όλα όσα έχει πει η μαμά μου.

Έχω μιλήσει μαζί της και μου έχει πει και εκείνη πώς το βλέπει το θέμα του Σάκη. Θέλω να τους φέρω σε επαφή να λυθούν επιτέλους αυτές οι παρεξηγήσεις και να μπει ένα stop στο θέμα

Παιδιά είναι δυνατόν; Ποια γυναίκα θα της ασκούσε κάποιος βία και θα του καθόταν να του μιλάει και να τον αγκαλιάζει; Μια γυναίκα που έχει αξιοπρέπεια δεν το κάνει.

Δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. Πιο πιθανό είναι να γίνει κάτι από τη δική μου μεριά παρά του Σάκη. Είναι τόσο ήρεμος και πράος άνθρωπος. Δεν έχω μιλήσει ακόμη με τον Γιώργο Λιβάνη.

Είναι χρέος μου να του μιλήσω, θέλω να ξεκαθαρίσω λίγο την κατάσταση. Πραγματικά στεναχωριέμαι με όλο αυτόν τον ντόρο που έχει γίνει, δεν του αξίζει. Θέλω να ακούσω τον Γιώργο, να δω τι έχει να μου πει. Αν θέλει να μου μιλήσει… 100% παρεξηγήθηκε η σχέση μου με τον Σάκη Κατσούλη. Είμαι αυθόρμητη, δεν σκεφτόμασταν τι θα φανεί και τι δεν θα φανεί έξω. Ήμασταν ο εαυτός μας», τόνισε η Μαριαλένα.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα δήλωσε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη στην κάμερα του Happy Day:

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024