Αυλαία έριξε το βράδυ της Δευτέρας ο πέμπτος κύκλος του Survivor με τον Σάκη Κατσούλη να στέφεται ο μεγάλος νικητής απέναντι στον Ηλία Μπόγδανο.
Ωστόσο αν κάποιος είναι ο μεγαλύτερος αντίπαλος του Σάκη Κατσούλη, αυτός δεν είναι άλλος από τον Γιώργο Αγγελόπουλο, τον γνωστό σε όλους μας Ντάνο που ήταν εκείνος που κέρδισε στον πρώτο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης.
Οι δυο άντρες είναι εξίσου δυναμικοί και καλοί αγωνιστικά που αν τυχόν βρισκόντουσαν ποτέ αντίπαλοι, είναι σίγουρο ότι θα χάριζαν ένα μοναδικό θέαμα στους τηλεθεατές.
Σε ένα crash test των στατιστικών τους όμως ποιος βγαίνει νικητής;
Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είχε παίξει 301 αγώνες έναντι 302 που έπαιξε ο Σάκης με τον πρώτο να σημειώνει 183 νίκες έναντι 221 που κατάφερε να σημειώσει ο δεύτερος.
Από την άλλη, ο Γιώργος Αγγελόπουλος είχε 118 ήττες έναντι 81 που είχε ο Σάκης Κατσούλης.
Αν κάποιος μιλήσει σε ποσοστά το ποσοστό νικών του Γιώργου Αγγελόπουλου είναι 60.8% ενώ του Σάκη Κατσούλη 73.1%
Στις 17-18 Ιουλίου, στις πρώην Φυλακές της Αίγινας, έρχεται το 2ο Aegina Jazz Festival με μερικά από τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής και διεθνούς τζαζ σκηνής
Tο Release Athens 2026 συνεχίζει ακάθεκτο το πρόγραμμά του, υποδεχόμενο μέσα στην εβδομάδα μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα της διεθνούς και εγχώριας μουσικής σκηνής.