Survivor: Έρχονται αλλαγές – έκπληξη στο ριάλιτι επιβίωσης
Θα παραμείνει στην παρουσίαση ο Γιώργος Λιανός;
Αυλαία έριξε το βράδυ της Δευτέρας (5/7) το Survivor, με τον Σάκη Κατσούλη να κατακτά το τρόπαιο και το έπαθλο των 100.000 ευρώ.
Μάλιστα, όπως ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια του τελικού, θα υπάρξει και νέος κύκλος, ο οποίος θα ξεκινήσει στο δεύτερο μισό της σεζόν.
Παρουσιαστής θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ο Γιώργος Λιανός, που ήταν εξαιρετικός, με τις ατάκες του και τα σχόλιά του. Ωστόσο, θα γίνουν αρκετές αλλαγές στη μορφή του παιχνιδιού και φυσικά στους αγώνες. Σύμφωνα με το nassosblog.gr οι Διάσημοι θα αποτελούνται και από παίκτες που πέρασαν από το ριάλιτι και κατάφεραν να ξεχωρίσουν αγωνιστικά ενώ όλοι τους θα είναι σε εξαιρετική φυσική κατάσταση.
Μεγάλη έμφαση θα δοθεί και στο ριάλιτι στοιχείο, όπως συνέβη και φέτος. Επίσης, τα run θα δυσκολέψουν και θα απαιτούν ακόμη περισσότερη αγωνιστικότητα, δύναμη και ευστοχία.
- Πετρέλαιο: Οι τιμές παραμένουν υψηλές, αλλά δεν παρουσιάζουν τις απότομες ανόδους των τελευταίων ημερών
- Καζακστάν: Εγκρίθηκε σε δημοψήφισμα το νέο, αμφιλεγόμενο Σύνταγμα της χώρας
- Ο Τραμπ ζητά βοήθεια από την Κίνα και πιέζει το ΝΑΤΟ να συμμετάσχει στο άνοιγμα του Ορμούζ
- Η κυβέρνηση του Ιράν ανακοίνωσε αύξηση 60% στον κατώτατο μισθό
- Γαλλία: Στον δεύτερο γύρο θα κριθεί η έκβαση των δημοτικών εκλογών στις μεγάλες πόλεις
- Ιράν: Δεν θα συμμετέχει η Γερμανία σε επιχείρηση στα Στενά του Ορμούζ, ξεκαθαρίζει ο Βάντεφουλ

