Σάκης Κατσούλης: Η σχέση του με την Μαριαλένα και η στιγμή που σκέφτηκε να αποχωρήσει από το Survivor
Ο ίδιος ρωτήθηκε αν τον πείραξε που οι πρώην συμπαίκτες του ήθελαν νικητή τον Ηλία Μπόγδανο και όχι εκείνον
Ο Σάκης Κατσούλης, ο νικητής του φετινού Survivor παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη μετά το τέλος του παιχνιδιού.
Ο μεγάλος νικητής του ριάλιτι επιβίωσης μίλησε στην Ιωάννα Μαλέσκου και την εκπομπή Love it για τα συναισθήματά του λίγες μόνο ώρες μετά τον τελικό.
Ο ίδιος ρωτήθηκε αν τον πείραξε που οι πρώην συμπαίκτες του ήθελαν νικητή τον Ηλία Μπόγδανο και όχι εκείνον και απάντησε πώς εξαιτίας της Μαριαλένας δεν είχε ανοιχτεί σε παρέες και δεν του δόθηκε η ευκαιρία να κάνει αληθινές φιλίες.
«Δεν με πείραξε που το 90% των παικτών ήθελε νικητή τον Ηλία», είπε χαρακτηριστικά.
Μιλώντας για τον αντίπαλό του Ηλία Μπόγδανο είπε πως είναι φανταστικό παιδί και θα ήθελε να έχουν σχέσεις και έξω από το παιχνίδι. Όπως είπε μπήκε στο παιχνίδι για το αγωνιστικό κομμάτι γιατί βλέπει τον εαυτό του σαν αθλητή.
Μιλώντας για τον Τζέιμς είπε πως δέχτηκε τη συγγνώμη του για όσα είπε αλλά δεν μπορεί να τα σβήσει όλα.
«Την ημέρα του ξεσπάσματος σκέφτηκα να αποχωρήσω. Κατάλαβα ότι κάτι έχει αρχίσει να γίνεται με εμένα. Όταν ο μεγάλος Ντάφυ είπε σε ένα συμβούλιο ότι τα παιδιά με ζηλεύουν, εγώ πήγα στα παιδιά και τους είπα ότι δεν ξέρω τι λέει. Μετά άκουσα κάποια πράγματα που με έβγαλαν εκτός εαυτού και κατάλαβα ότι το Survivor δεν είναι για έμενα» είπε χαρακτηριστικά
Η σχέση του με την Μαριαλένα
O Σάκης Κατσούλης δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί για τη σχέση του με την Μαριαλένα. Ο ίδιος είπε ότι η σχέση τους σε καμία περίπτωση δεν ήταν σκηνοθετημένη λέγοντας μάλιστα πως ήταν πάντα στο πλευρό της και ήταν εκεί για να την πάρει μια ζεστή αγκαλιά. Όσο για το λόγο που χώρισαν είπε πως εξαιτίας της καραντίνας και του φανταρικού υπήρχε μεγάλη ένταση μεταξύ τους.
«Δεν έχω καμία σχέση με τη βία», απάντησε σε όσα έχουν ακουστεί εναντίον του. «Η Μαριαλένα έχει απαντήσει σε αυτό», είπε χαρακτηριστικά.
Όσον αφορά για το τι θέλει να κάνει μαζί της είπε χωρίς να δώσει σαφή απάντηση: «Τη λατρεύω, δεν θέλω να την πάρει κανείς από τη ζωή μου αλλά το ερωτικό κομμάτι είναι διαφορετικό».
Όσον αφορά τον Γιώργο Λιβάνη είπε πως ήξερε για φήμες μεταξύ τους. Μάλιστα είπε πως δεν θα διεδικούσε μια κοπέλα που είναι αλλού.
«Δεν θα ήθελα ένα κορίτσι που δεν με θέλει η οικογένειά της. Για μένα η οικογένεια είναι πάνω από όλα», είπε ο νικητής του Survivor για να συνεχίσει: «Ο καθένας το βλέπει από την δική του οπτική γωνία».
- Στα άκρα η σύγκρουση κυβέρνησης και αγροτών – Σκληρή καταστολή ενάντια στο πανελλαδικό άπλωμα των μπλόκων
- Επεισόδια στην Κρήτη: Δύο συλλήψεις στο Ηράκλειο – Δικογραφία για τουλάχιστον 10 άτομα στα Χανιά
- Οι Σπερς στο σταυροδρόμι: πρέπει να τα παίξουν όλα για τον Αντετοκούνμπο;
- Ρεκόρ πτωχεύσεων δεκαετίας για επιχειρήσεις και φυσικά πρόσωπα στη Γερμανία
- Ο Ίθαν Χοκ αναπολεί τη συνεργασία του με τον σπουδαίο Ρόμπιν Γουίλιαμς: «Το ταλέντο έρχεται με ένα κόστος»
- Σαμαράς: Το σίγουρο είναι πως αυτοί που βρίσκονται στα μπλόκα δεν κερδίζουνε κάθε τόσο το Τζόκερ

