Σε μία πολύ σημαντική κίνηση προχώρησε η Ρεάλ Μαδρίτης, που μετά τον Σέρχιο Ράμος φαίνεται πως και ο Ραφαέλ Βαράν θα αποχωρήσει από τον σύλλογο, καθώς φέρεται να βρίσκεται μία ανάσα μακριά από τη μεταγραφή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Σύμφωνα με τα ισπανικά Μέσα, η Βασίλισσα προσέχει για να… έχει και για αυτό φέρεται να έχει ήδη συμφωνήσει με τον Νάτσο Φερνάντεθ για την ανανέωση του συμβολαίου του.
Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, ο Ισπανός θα υπογράψει μέσα στις επόμενες εβδομάδες το νέο συμβόλαιο του έως και το καλοκαίρι του 2024.
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Σύμφωνα με νέα μελέτη, οι σπόροι chia μπορούν να συμβάλλουν στην μείωση της υπέρτασης (υψηλή αρτηριακή πίεση), της χοληστερόλης και των τριγλυκεριδίων.
Για το ντέρμπι «αιωνίων» της Euroleague, τις απουσίες της ομάδας του αλλά και τα μεταγραφικά σενάρια, μίλησε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας.