Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Τζέιντον Σάντσο από την Μπορούσια Ντόρτμουντ, ολοκληρώνοντας μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση, που ήθελε να κάνει από το περσινό καλοκαίρι.
Οι Κόκκινοι Διάβολοι μετά από πολύ προσπάθεια και πολλές πιέσεις προς τους Βεστφαλούς τα βρήκαν εντέλει και πραγματοποίησαν την μεταγραφή του καλοκαιριού.
Η ανακοίνωση:
????? ??.
We have agreed a deal in principle for the transfer of Jadon Sancho to United! ?⚪⚫#MUFC
Ο Σάντσο είχε συμφωνήσει εδώ και πολύ καιρό με τη Γιουνάιτεντ και απλά περίμενε τη συγκατάθεση της Ντόρτμουντ, αφού ήθελε να επιστρέψει στο Νησί.
Συνολικά η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ θα εκταμιεύσει πάνω από 85 εκατομμύρια ευρώ με τον 21χρονο να υπογράφει πενταετές συμβόλαιο και να ενσωματώνεται στον σύλλογο μετά την ολοκλήρωση του Euro, όπου αγωνίζεται με τα χρώματα της Αγγλίας.
Ο Σάντσο ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Γουότφορντ, στη συνέχεια πήγε στην Μάντσεστερ Σίτι και το καλοκαίρι του 2017 στην Ντόρτμουντ με 7,85 εκατ. ευρώ. Με την Μπορούσια κατέγραψε 137 εμφανίσεις με 50 γκολ και 64 ασίστ, ενώ είναι 20 φορές διεθνής (με 3 γκολ) με την εθνική ομάδα.
Ο Ισπανός Elite διαιτητής, Χοσέ Μαρία Σάντσεθ Μαρτίνεθ θα σφυρίξει στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ για την 4η αγωνιστική των Play offs της Super League, ενώ στο ΑΕΚ – Παναθηναϊκός ορίστηκε ο Γερμανός Χαρμ Όσμερς
Το Άρσεναλ – Ατλέτικο δεν αποτέλεσε εξαίρεση και η κουβέντα για την διαιτησία του Γερμανού Ζίμπερτ ήταν... έντονη, ωστόσο ο Ντιέγκο Σιμεόνε την «τελείωσε» με μια σπουδαία παραδοχή για την ομάδα του Αρτέτα...