Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σοκ με Φορτούνη: Ρήξη χιαστού στο αριστερό γόνατο

Σοκ με Φορτούνη: Ρήξη χιαστού στο αριστερό γόνατο

Τρομερή ατυχία και πάλι για τον Κώστα Φορτούνη, με τον έλληνα μεσοεπιθετικό να έχει υποστεί ρήξη χιαστού στο γόνατο του αριστερού ποδιού του στο ματς με τη Βόλφσμπεργκερ

Ο Κώστας Φορτούνης στάθηκε και πάλι άτυχος, καθώς υπέστη ρήξη χιαστού στο αριστερό του γόνατο στην αναμέτρηση με τη Βόλφσμπεργκερ, κάτι που σημαίνει ότι θα μείνει εκτός δράσης τουλάχιστον 6 μήνες.

Ο έλληνας μεσοεπιθετικός κατά τη διάρκεια του πρώτου φιλικού επί αυστριακού εδάφους χτύπησε και αποχώρησε στο 27ο λεπτό (μπήκε στη θέση του ο Αποστολόπουλος), ενώ υποβλήθηκε σήμερα σε μαγνητική, που έδειξε πως έχει υποστεί και πάλι σοβαρό τραυματισμό, δύο χρόνια μετά τη ρήξη χιαστού στο δεξί του γόνατο.

Φυσικά, το πλήγμα για τον Ολυμπιακό και τον Πέδρο Μαρτίνς είναι τεράστιο, αφού πρέπει να στερηθεί και πάλι από πολύ νωρίς τον πιο ποιοτικό έλληνα ποδοσφαιριστή και μάλιστα για πολλούς μήνες, με τον «Φόρτου» να πρέπει να διαβεί ξανά την πόρτα του χειρουργείου για να αποκαταστήσει το πρόβλημα, στο αριστερό του γόνατο αυτήν τη φορά.

Πιθανότατα ακόμη και εντός της ημέρας ο εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού θα αποχωρήσει από το Στανς για να επιστρέψει στην Αθήνα, όπου θα υποβληθεί σε επέμβαση και θα ξεκινήσει το μακρύ δρόμο της αποκατάστασης που απαιτείται σε έναν τέτοιο τραυματισμό.

Αξίζει να σημειωθεί πως το καλοκαίρι του 2019, και πιο συγκεκριμένα στις 10 Ιουλίου, ο Φορτούνης, στο φιλικό με το Αμβούργο (1-1) και πάλι στην Αυστρία, είχε υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού και είχε μείνει εκτός δράσης αρκετούς μήνες.

Sports in

Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη

Μια τεράστια βραδιά για τον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν την διαφορά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024