Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χασάν: «Πολύ καλός ο Τικίνιο, ελπίζω να παίζουμε με δύο επιθετικούς»

Χασάν: «Πολύ καλός ο Τικίνιο, ελπίζω να παίζουμε με δύο επιθετικούς»

Ο Αιγύπτιος μίλησε για την εμφάνιση του Ολυμπιακού στο φιλικό με την Βόλφσμπεργκερ, αλλά και για τον ανταγωνισμό που υπάρχει μετά την προσθήκη του Τικίνιο.

Με το… δεξί μπήκε στη νέα σεζόν ο Αχμέντ Χασάν, καθώς ο Αιγύπτιος σκόραρε στο πρώτο φιλικό του Ολυμπιακού επί ολλανδικούς εδάφους και οδήγησε τους Πειραιώτες στη νίκη επί της Βόλφσμπεργκερ με 1-0.

Ο Αφρικανός στράικερ μετά το τέλος του αγώνα μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι για την εμφάνισή του στο φιλικό με την αυστριακή ομάδα, αλλά και για τον ανταγωνισμό που υπάρχει πλέον στη γραμμή κρούσης, μετά την απόκτηση του Τικίνιο Σοάρες.

«Ο Τικίνιο είναι σημαντικός και πολύ καλός παίκτης. Πολύ καλή μεταγραφή. Θα είμαστε πιο καλοί τώρα, αλλά θα έχει περισσότερη δουλειά ο προπονητής για να επιλέξει έναν επιθετικό για να παίξει.

Και οι υπόλοιποι όμως θα πρέπει να παλέψουν για μία θέση στην ενδεκάδα. Ελπίζω να παίξουμε με δύο επιθετικούς. Βέβαια, αυτό είναι μία απόφαση του προπονητή και θα δούμε πώς θα κυλήσει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για το παιχνίδι, τόνισε: «Ήταν σημαντικός ο αγώνας για εμάς, γιατί πρέπει να μπούμε σιγά-σιγά σε ρυθμούς αγώνων ενόψει προκριματικών. Η προετοιμασία σημαίνει πολλά φιλικά ματς με σημαντικούς αντιπάλους και πρέπει όλοι να είμαστε έτοιμοι».

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024