Τραυματίας αποχώρησε από το χθεσινό φιλικό απέναντι στη Βόλφσμπεργκερ ο Κώστας Φορτούνης.
Ο διεθνής μέσος είχε ενοχλήσεις στο γόνατο, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για στροφική κάκωση, κάτι που σημαίνει πως γύρισε το γόνατό του.
Ο Φορτούνης αποχώρησε στο 26’ της φιλικής αναμέτρησης και σήμερα θα υποβληθεί σε εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του.
Το θετικό είναι πως δεν πρόκειται για το δεξί γόνατο, στο οποίο είχε υποστεί ρήξη χιαστού πριν από δύο χρόνια, αλλά για το αριστερό, παρ’ όλα αυτά στον Ολυμπιακό αγωνιούν για τα αποτελέσματα της μαγνητικής, η οποία θα δείξει και το μέγεθος της ζημιάς.
Όλοι φυσικά εύχονται να μην επιβεβαιωθούν οι φόβοι για μεγάλη ζημιά, με τον ίδιον τον παίκτη να αποχωρεί από το γήπεδο χθες σε κακή ψυχολογική κατάσταση και να περιμένει και ο ίδιος με αγωνία τα αποτελέσματα των σημερινών εξετάσεων.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Παναθηναϊκός και ακόμη έξι ομάδες της Euroleague βρίσκονται στο κυνήγι του Τρεντ Φόρεστ, που αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς παίκτες του καλοκαιριού.