Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ανησυχία: Για μαγνητική ο Φορτούνης (vid)

Ανησυχία: Για μαγνητική ο Φορτούνης (vid)

Η πρώτη διάγνωση για τον διεθνή μεσοεπιθετικό – Την Κυριακή (27/6) θα κάνει μαγνητική για να φανεί το μέγεθος του τραυματισμού του.

Ο Κώστας Φορτούνης στάθηκε άτυχος στο πρώτο φιλικό του Ολυμπιακού επί ολλανδικού εδάφους, καθώς στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου στο παιχνίδι με την Βόλφσμπεργκερ ένιωσε ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο και στο 26’ έγινε αναγκαστική αλλαγή, αφήνοντας τη θέση του στον Αποστολόπουλο.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του «ερυθρόλευκου» ιατρικού τιμ, ο διεθνής άσος έχει υποστεί κάκωση στο αριστερό γόνατο. Όλα, όμως, θα ξεκαθαρίσουν την Κυριακή (27/6), μετά την μαγνητική τομογραφία στην οποία θα υποβληθεί ο 28χρονος μεσοεπιθετικός.

Ο Φορτούνης θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, προκείμενου να φανεί το μέγεθος του τραυματισμού του, αλλά και ο χρόνος που θα χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Στο μεγάλο λιμάνι όπως είναι λογικό υπάρχει έντονη ανησυχία για τον τραυματισμό του Κώστα Φορτούνη και πλέον άπαντες στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο περιμένουν με μεγάλη αγωνία τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας.

Αξίζει να σημειώσουμε πάντως ότι ο διεθνής μεσοεπιθετικός μετά το τέλος του παιχνιδιού ανέβηκε κανονικά στο πούλμαν της ομάδας, το οποίο μετέφερε τους Ερυθρόλευκους στο ξενοδοχείο όπου διαμένουν, όπως επίσης κατέβηκε χωρίς τη βοήθεια των συμπαικτών του.

Δείτε το βίντεο με τον τραυματισμό του Φορτούνη:

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024