Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τζένιφερ Άνιστον: Η ψυχανάλυση, ο γάμος και η πίεση που δέχεται

Τζένιφερ Άνιστον: Η ψυχανάλυση, ο γάμος και η πίεση που δέχεται

Η ηθοποιός αποκάλυψε πως αντιμετωπίζει τις συνεχείς ερωτήσεις για το αν είναι έγκυος.

Μια απολαυστική συνέντευξη έδωσε στο περιοδικό People που θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο, η Τζένιφερ Άνιστον. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την προσωπική της ζωή, αναφέρθηκε στο πόσο τη βοήθησε η ψυχανάλυση στο να αντιμετωπίσει τα άγχη της ενώ δεν δίστασε να σχολιάσει και τις γνωριμίες μέσω εφαρμογών

Συγκεκριμένα, η 52χρονη εξομολογήθηκε πως τόσο ο γάμος της με τον Μπραντ Πιτ, όσο και οι μετ’ έπειτα σχέσεις της, αλλά και ο πρόσφατος χωρισμός της από τον Τζάστιν Θερού την έχουν αναγκάσει να βλέπει τη ζωή της στα πρωτοσέλιδα και αυτό σίγουρα της δημιουργεί άγχος. Αυτές οι ερωτήσει για τα προσωπικά της, αλλά και ο «βομβαρδισμός» ερωτήσεων που έχει δεχθεί κατά καιρούς την οδήγησαν ως την ψυχανάλυση.

«Μερικές φορές δεν μπορείς να αποφύγεις την οικογένειά σου και τους συγγενείς που στέλνουν και σε ρωτούν για τις φήμες πως θα αποκτήσει παιδί. Πολλές φορές με ρωτούσαν “τι είναι αυτό;”, “θα αποκτήσεις παιδί;”, “παντρεύεσαι;”», είπε η ηθοποιός , εξηγώντας πως αυτές οι ερωτήσεις έχουν γίνει και από πολύ κοντινά της πρόσωπα.

«Έχω κάνει πραγματικά πολύ θεραπεία», τόνισε η ίδια. Επίσης, σημείωσε ότι δεν θέλει να κάνει γνωριμίες μέσω εφαρμογών: «Αποκλείεται. Θέλω να παραμείνω στον παλιό φυσιολογικό τρόπο των ραντεβού. Θέλω κάποιος να μου ζητήσει να βγούμε έξω. Αυτόν τον τρόπο προτιμώ», είπε και υπογράμμισε πως ο γάμος δεν είναι στα σχέδιά της, καθώς αυτό που ψάχνει αυτήν τη στιγμή είναι «ένας φανταστικός σύντροφος με τον οποίο θα ζήσει μια όμορφη ζωή».

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024