
Τάσος Ξιαρχό: «Καλύτερα που δεν πήγα στο Survivor, γιατί θα είχα παίξει ξύλο»
Πώς εξήγησε αυτή τη δήλωση στην κάμερα του «Πάμε Δανάη»;
Για τη συμμετοχή του στη Φάρμα, αλλά και για τους λόγους που τον κράτησαν μακριά από το Survivor μίλησε ο Τάσος Ξιαρχό στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» και στον Κωνσταντίνο Αρκά.
«Η Φάρμα δεν μου άφησε γεύση γιατί πεινούσα. Είχαμε τρελή πείνα. Και το μετάνιωσα κι όχι που πήγα. Ήθελα να πάω σε ένα ριάλιτι γιατί βαριόμουν πάρα πολύ σπίτι μου κι έκατσε αυτό.» είπε ο Τάσος Ξιαρχό.
«Ήταν να πάω στο Survivor, είχαμε κάποια θέμα διαδικαστικά και δεν μπόρεσα να πάω. Καλά που δεν πήγα γιατί ο κόσμος φανατίζεται πάρα πολύ στο Survivor κι είμαι ένας άνθρωπος που δεν έχει όρια κι αναστολές. Φοβάμαι το πως θα ανταπεξέλθω σε τέτοιες αντίξοες συνθήκες, δεν κρατιέμαι θα πλακωνόμουν στο ξύλο.
»Καλύτερα όχι γιατί εκνευρίζομαι και τελειώνει η κουβέντα εκεί. Δεν μπορώ τους χαζούς ανθρώπους που δεν αντιλαμβάνονται γρήγορα πράγματα. Την δεύτερη φορά δεν κάνεις λάθος, είναι δεν το έχω. Δεν έπρεπε να μείνω γιατί ο κόσμος θα έλεγε ο Τάσος από την Φάρμα, όπως ο Τριαντάφυλλος από το Survivor. Δεν ήθελα να το κάνω αυτό» συμπλήρωσε ο Τάσος Ξιαρχό.
Δείτε το σχετικό βίντεο:
- Δύο συνταγές για «διάλειμμα» από τα οικογενειακά τραπέζια
- Ο Τραμπ καταφέρεται εναντίον του πάπα Λέοντα – Είναι «υπερβολικά φιλελεύθερος»
- Αχαρνές: Ανήλικος τραυματίστηκε στο χέρι από χρήση κροτίδας
- Ειρηνικός: 5 νεκροί σε νέες δολοφονικές επιθέσεις των ΗΠΑ εναντίον ταχύπλοων
- Νιγηρία: Δεκάδες νεκροί σε αεροπορικά πλήγματα με στόχο τζιχαντιστές της Μπόκο Χαράμ
- Κύπρος: «Δεν διαπραγματεύεται» τις βάσεις η Βρετανία – Εκτός συζήτησης η κυριαρχία σε Ακρωτήρι και Δεκέλεια