Κακόγουστη φάρσα κινητοποίησε τις Αρχές και ταλαιπώρησε εκατοντάδες επιβάτες της αμαξοστοιχίας «58» που εκτελεί το δρομολόγιο Αθήνα – Λιανοκλάδι – Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με το lamiareport.gr, η αμαξοστοιχία ήταν να ξεκινήσει από την Αθήνα στις 18:22’ ωστόσο ένα τηλεφώνημα για βόμβα, το καθήλωσε στο Σταθμό για τον απαραίτητο έλεγχο.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, ερευνήθηκαν όλα τα βαγόνια και με ειδικό σκύλο, ωστόσο δεν βρέθηκε τίποτα καθώς επρόκειτο για φάρσα.
Το συγκεκριμένο τρένο έφτανε στο Λιανοκλάδι στις 20:17’, ωστόσο όπως ενημερώθηκαν οι δεκάδες επιβάτες που ταξιδεύουν για Θεσσαλονίκη η καθυστέρηση φτάνει τη 1 ώρα και 15 λεπτά.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.