Survivor: Οι Amigos κέρδισαν την ασυλία και ο Κόρο «τα κατέβασε» μπροστά στην κάμερα
Τον αγώνα ασυλίας, στο Survivor της Τρίτης, κατόρθωσε να κερδίσει ο Ηλίας Μπόγδανος
Τον αγώνα ασυλίας, στο Survivor της Τρίτης, κατόρθωσε να κερδίσει ο Ηλίας Μπόγδανος με αποτέλεσμα να προσφέρει μια ασφάλεια στους Amigos σχετικά με τον τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση.
Μέσα από αυτή τη νίκη, όλα δείχνουν πως ο νεαρός τραγουδιστής θα κληθεί να επιλέξει τον τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ για αυτή την εβδομάδα ανάμεσα στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τον Σάκη Κατσούλη. Προστατεύοντας κατ’ αυτό τον τρόπο τους φίλους του.
Όταν, ωστόσο, οι Amigos άρχισαν να πανηγυρίζουν, ο Γιώργος Κόρομι προχώρησε σε μια ιδιαίτερη… εκδήλωση χαράς φερμένη από προηγούμενα επεισόδια του Survivor.
Πιο συγκεκριμένα, ο δυναμικός παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης δε δίστασε να κατεβάσει το μαγιό του με αποτέλεσμα να «δείξει» τα προσόντα του στους υπόλοιπους παίκτες. Ευτυχώς, ξανά, το σχετικό μωσαϊκό βρέθηκε εκεί για να «σώσει» την εικόνα που συζητήθηκε εντόνως την προηγούμενη φορά!
Δείτε το βίντεο
- Πύρρος Δήμας – Αφροδίτη Σκαφίδα: Αποκαλύπτουν πώς ξεκίνησε η σχέση τους και τι επιθυμούν για την κόρη τους
- «Έπρεπε να γίνουν όλα αυτά για να ασχοληθεί η κυβέρνηση»: Με υπομνήματα και προτάσεις οι αγρότες στον Μητσοτάκη
- Για να νιώσει ξανά υπερήφανη η χώρα χρειάζεται κάτι παραπάνω από μία φρεγάτα
- Τρομερή ατάκα του Γιασικεβίτσιους: «Καλό που χάνει βολές ο Ντε Κολό μήπως και τον πιάσω σε ποσοστό» (vid)
- Πέθανε ο πρώην υπουργός και αντιναύαρχος του Πολεμικού Ναυτικού Αλέξανδρος Παπαδόγγονας
- Ηράκλειο: Αγωνία για τον 70χρονο Κώστα Καρτσωνάκη – Εκδόθηκε Silver Alert για την εξαφάνισή του

