Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
MasterChef: Βούρκωσε η Μαργαρίτα στον τελικό

MasterChef: Βούρκωσε η Μαργαρίτα στον τελικό

Η παραγωγή της έκανε ένα ιδιαίτερο δώρο και η παίκτρια έμεινε άφωνη.

Γεμάτο συγκινήσεις είναι το τέταρτο στάδιο του μεγάλου τελικού του MasterChef. Μαργαρίτα και Διονύσης κοντράρονται με φόντο τον τίτλο και τα 50.000 ευρώ.

Οι κριτές μάλιστα σήμερα αποφάσισαν μετά από την παρουσία των παλιών παικτών στον εξώστη, να φέρουν στην κουζίνα και πρόσωπα από το οικογενειακό περιβάλλον των δύο φιναλίστ.

Πρώτοι στην κουζίνα μπήκαν οι γονείς του Διονύση, με τον ίδιο να τρέχει στην αγκαλιά τους και να συγκινείται. «Θέλω να πέσω σε μια αγκαλιά που ξέρω ότι είναι αυτή που με αγαπάει πραγματικά. Η μάνα μου είναι τα πάντα σε ότι αφορά στο φαγητό, ενώ ο πατέρας μου είναι στο πώς μπορώ να γίνει καλύτερος άνθρωπος».

Ο κ. Αριστείδης και η κ. Βάσω αγκάλιασαν και τη Μαργαρίτα, η οποία βουρκωμένη δήλωσε ότι οι δικοί της δεν μπορούν να έρθουν.

Στο πλατό λίγο μετά μπήκε για τη Μαργαρίτα και ο σύντροφός της Χρήστος, με την ίδια να τρέχει κατά πάνω του. «Μπόρεσε και με σήκωσε, πάλι καλά, γιατί λέω θα πέσουμε και οι δύο κάτω. Για εμένα είναι κάτι πολύ όμορφο και νομίζω ότι έχω πάρει όλες τις νίκες του MasterChef».

Ο Χρήστος έσπευσε να χαιρετήσει τους κριτές και μάλιστα στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο απευθύνθηκε με τη λέξη «κουμπάρε». Οι εκπλήξεις ωστόσο δεν σταμάτησαν εκεί με τη Μαργαρίτα, η οποία γυρνώντας πίσω είδε τη μητέρα της να μπαίνει στην κουζίνα.

«Μανούλα μου» αναφώνησε και έτρεξε στην αγκαλιά της. «Έχω να τη δω τρία χρόνια, την βλέπω να έχει πλαντάξει στο κλάμα και της λέω να μην κλαίει», είπε η Μαργαρίτα, με τη μαμά της να απαντά: «Τρία χρόνια και τρεις μήνες».

Δείτε όσα έγιναν:

Sports in

Φιορεντίνα – Βικτόρια Πλζεν 2-0: Πρόκριση στην παράταση για τους «βιόλα»

Η Βικτόρια Πλζεν άντεξε για 90 λεπτά, αλλά στην παράταση η Φιορεντίνα, που είχε και αριθμητικό πλεονέκτημα, νίκησε με 2-0 και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Conference League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024