Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΜasterChef: Προκαλέσαν πανικό οι παλιοί - «Κόλαφος» το Twitter για Διονύση και Ανούς

ΜasterChef: Προκαλέσαν πανικό οι παλιοί – «Κόλαφος» το Twitter για Διονύση και Ανούς

Τρομερές εκπλήξεις στο MasterChef - «Λύγισε» η Μαργαρίτα.

Στο γνωστό πλατό του MasterChef επέστρεψαν οι φιναλίστ Μαργαρίτα και Διονύσης, μετά το ταξίδι τους και τις δύσκολες δοκιμασίες στη Χαλκιδική. Εκεί τους περίμενε η μια έκπληξη μετά την άλλη!

Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λευτέρης Κουτσόπουλος υποδέχτηκαν στην κουζίνα τους δύο φιναλίστ και τους επεφύλασσαν αρκετές εκπλήξεις με τη μία από αυτές να είναι η παρουσία όλων των παλιών παικτών του reality στον εξώστη.

Σχεδόν όλοι οι παλιοί μπήκαν στην κουζίνα, εκτός από τους Τζαμάλ και Τζιοβάνι, οι οποίοι προφανώς, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπορούσαν να παρευρίσκονται στη δοκιμασία.

Αμέσως μετά, οι γονείς του Διονύση και ο αγαπημένος σύντροφος της Μαργαρίτας μπήκαν στο στούντιο.

Τρομερή έκπληξη «λύγισε» την Μαργαρίτα Νικολαΐδη

Στη συνέχεια, όμως, όταν η Μαργαρίτα Νικολαΐδη γύρισε να κοιτάξει την πόρτα πίσω της, δεν μπόρεσε να πιστέψει στα μάτια της! Ήταν η μητέρα της στης οποίας την αγκαλιά έτρεξε με πολλή αγάπη καθώς είχε να την ανταμώσει για περισσότερα από τρία χρόνια.

«Η αλήθεια είναι ότι εκείνη την ώρα στέγνωσαν τα δάκρυα, στέγνωσαν τα συναισθήματα, στέγνωσε ο λαιμός μου και δεν ήξερα τι να κάνω. Κόμπλαρα λίγο! Έχω να την δω την μαμά μου τρία χρόνια και από τη χαρά μου όλα τα συναισθήματα έσβησαν» σημείωσε με ενθουσιασμό η Μαργαρίτα στην κάμερα του MasterChef.

«Δεν ήθελα να έρθω με μια συγκινητική ιστορία για να με αγαπήσει ο κόσμος. Τα άσχημα και τα δύσκολα δεν ήθελα ούτε να τα πω ούτε να τα δείξω» συμπλήρωσε η παίκτρια του ριάλιτι μαγειρικής του STAR.

Στα… μέλια Διονύσης – Ανούς, αλλά το Twitter δεν πείστηκε

Ιδιαίτερη στιγμή ήταν όταν ο Διονύσης είδε την Ανούς, με την οποία έχουν συνάψει σχέσης, όσο εκείνη ήταν ακόμα στον διαγωνισμό.

«Είσαι όμορφη» της είπε κι εκείνη του έστειλε μια καρδούλα. «Είναι πενάτη, είναι κουκλάρα και θα μαγειρέψουμε με όρεξη», είπε στην κάμερα ο Διονύσης, ενώ εκείνη σχολίασε: «Είναι περίεργο, δεν το έχω ξαναπάθει ποτέ. Μου έλειψε, ανυπομονώ να βγούμε μαζί από εδώ μέσα. Ακόμα και τώρα δεν με αφήνετε να τον ζήσω».

Μετά τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Διονύση να έχει υπάρξει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Πύργου με τον ακροδεξιό συνδυασμό «Αναγένεσις» του Χάρη Μιχαλακόπουλου, το Twitter απαιτεί να αποβληθεί από τον διαγωνισμό και στηρίζει μόνο τη Μαργαρίτα.

Οι… έρωτες του φιναλίστ δεν έπεισαν κανέναν.

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024