Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
MasterChef: Αυτοί είναι οι δύο φιναλίστ

MasterChef: Αυτοί είναι οι δύο φιναλίστ

Μαργαρίτα και Διονύσης διεκδικούν τον τίτλο του Έλληνα σεφ και το έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Μαργαρίτα Νικολαΐδη και Διονύσης Σαρακίνης είναι οι δύο παίκτες του φετινού MasterChef που κατάφεραν να φτάσουν ως το τέλος και τώρα να διασταυρώνουν το ξίφη τους στον μεγάλο τελικό του ριάλιτι μαγειρικής.

Αύριο βράδυ θα γίνει live η ανακοίνωση του νικητή και ένας από του δύο θα κερδίσει τον τίτλο και το έπαθλο των 50.000 ευρώ. Μέχρι τότε ας τους γνωρίσουμε καλύτερα.

Η Μαργαρίτα είναι από την Καλλονή της Μυτιλήνης. Είναι 27 χρονών και είναι σε σχέση με τον pastry chef Χρήστο Καλομοίρη. Η μαγειρική για εκείνη είναι τρόπος ζωής και δεν είναι λίγες οι φορές, που με μια βαλίτσα στο χέρι κυνήγησε το όνειρο της. Οι σπουδές της στη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική, την οδήγησαν στο εξωτερικό, όπου έζησε για αρκετά χρόνια.

Η αυθόρμητη Μαργαρίτα του MasterChef, που λάτρεψαν οι τηλεθεατές δεν δίστασε να απορρίψει σημαντικές προτάσεις στο εξωτερικό, προκειμένου να επιστρέψει στην Ελλάδα και στον ζαχαροπλάστη σύντροφο της. Από την αρχή του παιχνιδιού ήταν αποφασισμένη να φτάσει μέχρι τον τελικό.

Ο Διονύσης είναι 28 ετών και κατάγεται από τον Πύργο. Βρίσκεται στις κουζίνες εδώ και 11 χρόνια. Δε θα ξεχάσει ποτέ εκείνη τη φορά, που μαγείρεψε για τον Ζινεντίν Ζιντάν. Για τον ίδιο η οικογένεια του είναι η πιο σημαντική αξία και προσπαθεί να είναι κοντά της, με όποιον τρόπο μπορεί. Όνειρο ζωής και στόχος του να κερδίσει το έπαθλο του MasterChef 5 για να ανοίξει αλυσίδα με elevated καντίνες. Αγαπά τις κολοκύθες και το αυγοτάραχο.

Ποιος από τους δύο θα τα καταφέρει;

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024