
Unit 2 Games: Στα χέρια του Facebook η εταιρεία
Την ανακοίνωση της εξαγοράς έκανε ο αντιπρόεδρος του Facebook Gaming.
Μία ακόμα εταιρεία πρόσθεσε στην κατοχή του το Facebook. Όπως έγινε γνωστό, η δημοφιλής πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης εξαγόρασε την Unit 2 Games, την εταιρεία ανάπτυξης της Crayta.
«Πλέον, η δημιουργία θα γίνει ακόμα ευκολότερη εφόσον η ομάδα μας θα συνεργαστεί με εκείνη της Unit 2 Games», σχολίασε σχετικά ο Vivek Sharma, αντιπρόεδρος του Facebook Gaming. Παράλληλα, σημείωσε: «Στο μέλλον οι χρήστες του Facebook θα μπορούν να δημιουργούν εμπειρίες μέσα σε λίγα λεπτά, χωρίς την ανάγκη χρήσης κώδικα προγραμματισμού».
Τι κάνει η πλατφόρμα Crayta:
Ουσιαστικά χρησιμοποιεί τη μηχανή γραφικών Unreal Engine 4 και προσφέρει στους παίκτες όλα τα απαραίτητα εργαλεία για τη δημιουργία παιχνιδιών που υποστηρίζουν έως και 20 παίκτες. Πλέον ανήκει στην οικογένεια του Facebook και υπόσχεται να βοηθήσει όλους εκείνους που θέλουν να αναπτύξουν ή να μοιραστούν παιχνίδια στη γνωστή πλατφόρμα.
- Τσουκαλάς: Πανικόβλητη η κυβέρνηση, σεβασμός αλά καρτ στη Δικαιοσύνη από τη Νέα Δημοκρατία
- Επίσκεψη του Δημάρχου Πειραιά και της Υπουργού Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας στα Κέντρα Αγάπης και Αλληλεγγύης
- Νέο data center για τα δεδομένα των Ευρωπαίων στο TikTok
- Μπέβερλι Χιλς: Η κόντρα των Κέλι και Μπρέντα πίσω τις κάμερες
- Ενίσχυση από την Περιφέρεια Αττικής 23 κοινωνικών δομών
- Άγιο Φως: Πώς θα πραγματοποιηθεί η μεταφορά του στην Ελλάδα
