«Entwined Meadow»: Ένα μαγεμένο πολύχρωμο δάσος στην καρδιά του Σαν Φρανσίσκο
Σε ένα μαγεμένο δάσος γεμάτο με φώτα που αλλάζουν τα χρώματά τους μετέτρεψε τμήμα του Golden Gate Park στο Σαν Φρανσίσκο ο Charles Gadeken με την εγκατάστασή του «Entwined Meadow»
Σε ένα μαγεμένο δάσος γεμάτο με φώτα που αλλάζουν τα χρώματά τους μετέτρεψε τμήμα του Golden Gate Park στο Σαν Φρανσίσκο ο Charles Gadeken με την εγκατάστασή του.
Σε απόσταση εννέα μέτρων το ένα από το άλλο, τρία μεταλλικά δέντρα και σκόρπιοι θάμνοι σχημάτισαν έναν ευφάνταστο κήπο όπου η συνάντηση φύσης και τεχνολογίας δημιούργησαν ένα απόκοσμο περιβάλλον.
Δεκάδες LED κύβοι, με φως που τρεμόπαιζε και άλλαζε χρώμα, πάνω στα ύψους έξι μέτρων δέντρα και τους θάμνους της εγκατάστασης φώτιζαν σαν καλειδοσκόπιο το τμήμα του πάρκου.
Αν και η εγκατάσταση «Entwined Meadow» αποσύρθηκε προσφάτως από το Golden Gate Park, ο Charles Gadeken δήλωσε σύμφωνα με το ΑΠΕ ότι ενδέχεται στο μέλλον να επανεμφανιστεί εκεί, δεδομένης της απήχησης που είχε.
- Γιώργος Μάρκου: «Έφυγε» από τη ζωή ο διευθυντής του MAD
- Ο Τζέικ Πολ, που ζει στο Πουέρτο Ρίκο για να πληρώνει χαμηλότερους φόρους, αποκαλεί τον Bad Bunny «ψευτοαμερικανό»
- Βίλατζ Λιμπερταδόρες: Εκεί που το ποδόσφαιρο είναι τρόπος ζωής – Πρεμιέρα στις 12 Φεβρουαρίου
- Θεσπρωτία: Μεγάλη φωτιά σε σπίτι στη Βρυσέλλα Φιλιατών – Κάηκε ολοσχερώς
- Ολυμπιακός: Με την κατάκτηση του Κυπέλλου στο χάντμπολ έφτασε τους 340 τίτλους!
- Ολυμπιακός – ΑΕΚ 33-29: «Ερυθρόλευκο» το Κύπελλο στο χάντμπολ (vid)

