Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κέιτ Γουίνσλετ: Αρνήθηκε την πρόταση του σκηνοθέτη για ρετούς στην κοιλιά της

Κέιτ Γουίνσλετ: Αρνήθηκε την πρόταση του σκηνοθέτη για ρετούς στην κοιλιά της

«Θα γίνω 46 χρονών τον Οκτώβριο, δεν υπάρχει λόγος για φίλτρα», εξήγησε.

Είναι γνωστό πως η Κέιτ Γουίνσλετ είναι αντίθετη στην επεξεργασία των όποιων ατελειών της από τους σκηνοθέτες των παραγωγών στις οποίες πρωταγωνιστεί.

Ο τελευταίος της ρόλος στο “Mare of Easttown” δεν αποτελεί εξαίρεση.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στους New York Times, αποκάλυψε ότι όταν ο σκηνοθέτης της σειράς της είπε πως θα «κόψει ένα μέρος από την κοιλιά της σε μια ερωτική σκηνή», εκείνη απάντησε κατηγορηματικά «όχι».

Η ίδια αποκάλυψε επίσης πως δεν επέτρεψε η παραγωγή να κυκλοφορήσει αφίσες και διαφημιστικές φωτογραφίες της σειράς, αν δεν αφαιρούνταν από το πρόσωπό της το ρετούς.

Η ηθοποιός υποδύεται μία ντετέκτιβ μέσης ηλικίας και δεδομένου ότι κλείνει τα 46 τον Οκτώβριο, ήθελε να δώσει στους θεατές μία πιο ρεαλιστική ματιά της ηλικίας του ρόλου της.

«Είναι μία πλήρως λειτουργική γυναίκα με τα ψεγάδια της, με ένα σώμα και ένα πρόσωπο, που κινείται με τέτοιο τρόπο που ταιριάζει στην ηλικία της, την ζωή της και την καταγωγή της. Νομίζω όλοι πεινούσαμε για κάτι τέτοιο», δήλωσε.

«Πιστεύω ότι αυτός είναι ο λόγος, που ο κόσμος έχει ταυτιστεί τόσο με αυτόν τον χαρακτήρα. Γιατί παίζω την Μάρε με αυτόν τον τρόπο, σαν μία γυναίκα μέσης ηλικίας. Θα γίνω 46 τον Οκτώβριο, δεν υπάρχει λόγος να βάλουμε φίλτρα, λοιπόν», είπε η ηθοποιός τονίζοντας πως όταν οι σχεδιαστές της έστειλαν τις φωτογραφίες για την αφίσα, εκείνη τις έστειλε πίσω λέγοντας τους πως «ξέρει ακριβώς πόσες γραμμές έχει γύρω από τα μάτια της» και ζήτησε να φτιαχτούν ξανά χωρίς να σβήσουν τις ρυτίδες.


Στο τέλος της συνέντευξής της, είπε πως ίσως αυτή η ερωτική σκηνή να είναι η τελευταία γυμνή σκηνή για εκείνη.

Όπως είπε: «Νομίζω ότι τελειώνουν για εμένα οι μέρες που θα κάνω γυμνό. Δε νιώθω τόσο άνετα να το κάνω πια. Δεν έχει να κάνει με την ηλικία. Απλά έρχεται η στιγμή, που ο κόσμος θα πει: Α, πάλι το ίδιο κάνει».

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024