MasterChef αποχώρηση: Ποιος έφυγε και ποιος είναι αντίπαλος της Μαργαρίτας στον μεγάλο τελικό
Μαρίνα και Διονύσης πάλεψαν σε ένα πολύ σκληρό μαγειρικό battle για να πάρουν το δεύτερο εισιτήριο του τελικού.
Μαρίνα και Διονύσης πάλεψαν σε ένα πολύ σκληρό μαγειρικό battle για να πάρουν το δεύτερο εισιτήριο του τελικού.
Αν και η Μαρίνα είχε το προβάδισμα στην πρώτη φάση των δοκιμασιών φάνηκε πως ο Διονύσης έβαλε μπρος τις μηχανές για να κλείσει την ψαλίδα και το κατάφερε. Βγήκε νικητής στην πρώτη φάση και βγήκε μπροστά με έναν βαθμό.
Στην τέταρτη και τελευταία δοκιμασία στα πιάτα αντιγραφής του σεφ και F&B,Νίκου Θωμά, το άγχος ήταν φανερό με τη Μαρίνα να ξεσπά σε κλάματα συγκίνησης στο τέλος που κατάφερε να τα φέρεις εις πέρας όσο ο Διονύσης ήταν νευρικός γιατί πίστευε ότι δεν τα πήγε καλά.
Οι κριτές συνεχάρησαν και τους δύο παίκτες για τον άθλο που κατόρθωσαν στον μαγειρικό μαραθώνιο που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν μία ανάσα πριν από την τελική γραμμή.
Η Μαρίνα απέσπασε 27 βαθμούς, σύνολο 77, ενώ ο Διονύσης 28, σύνολο 79, κι έτσι είναι αυτός που τελικά θα μονομαχήσει με τη Μαργαρίτα για τον τίτλο του MasterChef 5 και το μεγάλο έπαθλο των 50 χιλιάδων ευρώ!
- Πανελλήνιες 2026: Αυτοί είναι οι Συντελεστές Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής
- Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες του 20χρονου και του συντρόφου του που ασελγούσαν στα ανήλικα ανίψια του νεαρού
- Προσοχή: Ανακαλείται παρτίδα γνωστού λικέρ
- Η Μελόνι γλείφει τα δάχτυλα της: Η ιταλική κουζίνα στον κατάλογο της Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομικάς της UNESCO
- Η Αρίνα Σαμπαλένκα κατά της συμμετοχής τρανς γυναικών σε γυναικείες διοργανώσεις
- Μαξίμου: Επιτέθηκε στον Καραμανλή για το αγροτικό, αναδίπλωση όμως μετά τις υποκλοπές – Εικόνα πολιτικής απομόνωσης για Μητσοτάκη



