Δείτε live: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρουσιάζει το σχέδιο για τον ΒΟΑΚ
Στην Κρήτη βρίσκεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος το απόγευμα του Σαββάτου παρουσιάζει το σχέδιο για τον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης (ΒΟΑΚ).
Στην Κρήτη βρίσκεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος το απόγευμα του Σαββάτου παρουσιάζει το σχέδιο για τον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης (ΒΟΑΚ).
Ο πρωθυπουργός βρέθηκε στον τόπο καταγωγής του, τα Χανιά, και για το μνημόσυνο για τα τέσσερα χρόνια από την απώλεια του πατέρα του, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.
Μαζί με τον πρωθυπουργό στα Χανιά βρίσκεται από χθες και ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών Κώστας Καραμανλής, ενώ στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί ο υπουργός Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης, ο υφυπουργός Υποδομών Γιάννης Κεφαλογιάννης και ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης.
Παρακολουθήστε ζωντανά την εκδήλωση παρουσίασης του ΒΟΑΚ:
- Μέση Ανατολή: «Οι άμαχοι πληρώνουν το τίμημα σε ολόκληρη την περιοχή», επισημαίνει ο ΟΗΕ
- Τουρκία: Κριτική στο Ιράν ασκεί ο Φιντάν για τα πλήγματα σε ενεργειακές υποδομές άλλων χωρών
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Μια ετικέτα «σωσίβιο»
- Ζάκερμπεργκ: Η αγορά αρχοντικού ύψους 170 εκ. δολ. σπάει τα ρεκόρ τιμών στο Μαϊάμι
- ΣΕΠΕΕ: Στάσιμες οι πωλήσεις ενδυμάτων το 2025
- Γουλβς – Λίβερπουλ 2-1: «Κόκκινοι» για τα… θηρία, έχασαν και από τους «Λύκους»
