Ο Κώστας Παπαδόπουλος, στη συνέντευξη που έδωσε στη Φωλιά των Κου Κου, εξομολογήθηκε το περιστατικό που τον τσίμπησε σκορπιός στην… ευαίσθητη περιοχή και τα όσα ακολούθησαν προκάλεσαν χαμό στο πλατό, με την Κατερίνα Καραβάτου να βρίσκεται σε… απόγνωση.
«Είχε μπει σκορπιός στο μαγιό μου. Μόλις το έβαλα ένιωσα ένα τσίμπημα, το βγάζω και όπως είμαι γυμνός τρέχω και φωνάζω ‘γιατρός, γιατρός’. Τρέχει η γιατρός, με το που με βλέπει γυμνό, αρχίζει να τρέχει πίσω και την κυνηγούσα στην παραλία. Δεν μιλούσα και καλά αγγλικά, της φώναζα ‘come here’» είπε ο Κώστας Παπαδόπουλος.
Μετά το τέλος του βίντεο, στον αέρα των Κου Κου σχολίασαν το συγκεκριμένο περιστατικό, με τον Στέφανο Κωνσταντινίδη να λέει «τον τσίμπησε στα αχαμνά του» και την Κατερίνα Καραβάτου να απαντάει «εγώ θα φύγω, εγώ παραιτούμαι».
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»