Στράτος Τζώρτζογλου- Σοφία Μαριόλα: Η αναπάντεχη συνάντηση με πρόσωπο – κλειδί στη «Φάρμα»
Αυτή τη φορά ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Σοφία Μαριόλα ταξίδεψαν στα Τρίκαλα και εκεί είχαν μία απρόσμενη συνάντηση.
Αυτή τη φορά ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Σοφία Μαριόλα ταξίδεψαν στα Τρίκαλα και εκεί είχαν μία απρόσμενη συνάντηση.
Ο ηθοποιός που πλέον έχει επιστρέψει στην καθημερινότητα του και περνάει όμορφες στιγμές με την αγαπημένη του, Σοφία Μαριόλα.
Οι δύο τους είναι πολύ ερωτευμένοι και θέλουν να απολαμβάνουν μαζί δημιουργικό χρόνο και να κάνουν πράγματα που αγαπούν.
Πιο συγκεκριμένα το ζευγάρι βρέθηκε με τον επιστάτη της «Φάρμας», τον Βασίλη Φιλίππου και φυσικά θέλησαν να μοιραστούν αυτό το στιγμιότυπο με τους διαδικτυακούς τους φίλους.
«Είχα την χαρά σήμερα να γνωρίσω το καλύτερο παιδί της φάρμας, τον επιστάτη της καρδιάς μας @basilisf ! Ένα αληθινό αντρικό πρότυπο και σε συμπεριφορά και σε δουλειά. Περάσαμε Τρι-καλα στα μέρη σου φίλε μας», έγραψε η Σοφία Μαριόλα.
Δείτε την δημοσίευση
- Στου Ζωγράφου κάποιον βρήκε & έδωσε χρήματα και κινητό στη Λόρα είπε ο δικηγόρος της οικογένειας της
- Θεσσαλονίκη: Βόμβες μολότοφ και επεισόδια στο κέντρο μεταξύ κουκουλοφόρων και ΜΑΤ
- Η Ταϊβάν ζητά παράταση από τις ΗΠΑ για την παράδοση όπλων που δεν έχει αποπληρώσει
- Ιράν: Ο Τραμπ υπογράφει διάταγμα με απειλή δασμών σε χώρες που συναλλάσσονται με την Ισλαμική Δημοκρατία
- «Πιστεύουν ότι η Λόρα κινδυνεύει & ζητούν από τις γερμανικές Αρχές να την βρουν» λέει ο δικηγόρος της οικογένειας
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Το νέο δίλημμα
