Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«42°C»: Οικογενειακά μυστικά, μυστηριώδεις θάνατοι & ελληνικό καλοκαίρι στην COSMOTE TV

«42°C»: Οικογενειακά μυστικά, μυστηριώδεις θάνατοι & ελληνικό καλοκαίρι στην COSMOTE TV

Ήλιος; Check. Θάλασσα; Check. Ένας ανεξήγητος θάνατος και μια σειρά από παράξενες συμπτώσεις; Ch… Ώπα, τι έγινε εδώ;!

Σκοτάδι, περίεργοι θόρυβοι, σκιές που περνούν ξαφνικά στο βάθος της εικόνας: Κάπως έτσι δεν πηγαίνει η συνταγή ενός «δυνατού» θρίλερ; Η νέα σειρά της COSMOTE TV «42°C», που θα κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 14 Μαΐου στις 20:00 υποστηρίζει το αντίθετο – και είναι έτοιμη να κρατήσει την αγωνία στα ύψη, κάτω από το αδυσώπητο φως του ελληνικού καλοκαιριού.

.

Έχοντας μπει δυναμικά στο χώρο της μυθοπλασίας, η COSMOTE TV επιστρέφει με ένα δυνατό ερωτικό-ψυχολογικό θρίλερ. Στη νέα της σειρά, το σκηνικό μπροστά στο οποίο εκτυλίσσονται τα γεγονότα των οκτώ επεισοδίων είναι ένα ελληνικό νησί.

.Ήρωες των «42οC» είναι πολυεπίπεδοι, ραγισμένοι και αποφασιστικοί χαρακτήρες. Σε αυτούς πνοή δίνει μια στρατιά καταξιωμένων (Κατερίνα Λέχου, Χρήστος Λούλης, Έμιλυ Κολιανδρή, Αλέξανδρος Λογοθέτης, Theo Alexander, Μπέτυ Αποστόλου), αλλά και ανερχόμενων ταλαντούχων ηθοποιών (Ναταλία Swift, Κώστας Νικούλι, Μιχαήλ Ταμπακάκης, Νικολάκης Ζεγκίνογλου), με συμμετοχές σε μεγάλες διεθνείς ή ελληνικές παραγωγές και σημαντικές βραβεύσεις.

.

Μια ανατριχιαστική ομοιότητα

Στους «42ο C» όλα ξεκινούν όταν η Λένα (Ναταλία Swift) επιστρέφει στην γενέτειρά της έξι χρόνια μετά τον τραγικό θάνατο της μητέρας της. Λίγες ώρες μετά, άλλο ένα φρικιαστικό συμβάν φέρνει στο φως αγιάτρευτες πληγές και άλυτα μυστήρια: Η έφηβη αδελφή της, Άννα (Σεμίραμις Αμπατζόγλου), βρίσκεται νεκρή στην ίδια τοποθεσία που είχε εντοπιστεί η σορός της μητέρας της.

.

Σύμπτωση ή προμελετημένο σχέδιο; Αυτοκτονία ή δολοφονία; Σε αυτά και αμέτρητα άλλα ερωτήματα θα επιχειρήσει να δώσει απαντήσεις η Λένα, με βοηθό τον παιδικό της έρωτα, τον Νίκο (Κώστας Νικούλι) που είναι ο μόνος άνθρωπος που μπορεί πια να εμπιστευτεί. Ταυτόχρονα με τα δυο παιδιά, την υπόθεση επιχειρεί να εξιχνιάσει ο τοπικός αστυνόμος,(Χρήστος Λούλης), που έχει αντιληφθεί από την πρώτη στιγμή πως στη συγκεκριμένη ιστορία, τίποτα δεν είναι αυτό που φαίνεται.

.

Μια οικογένεια σε υψηλές θερμοκρασίες

Οι δυο θείες της Λένας προσπαθούν να διατηρήσουν τις ισορροπίες σε μια οικογένεια που έχει πια θρυμματιστεί από τον θάνατο. Η Καίτη (Κατερίνα Λέχου), μια γυναίκα δυναμική, αυστηρή και σταθερή στις απόψεις της, είναι αποφασισμένη να διασώσει το όνομα και το κύρος της οικογένειας, ενώ η αδελφή της, Ελένη (Έμιλυ Κολιανδρή), κάνει ό,τι μπορεί για να εξουδετερώσει τις εντάσεις.

.

Φαντάσματα από το παρελθόν

Αν και η ιστορία ξεκινά χρόνια μετά τον απρόσμενο θάνατό της, η Μαρία (Μπέτυ Αποστόλου), μητέρα της Λένας, κάνει το πέρασμά της σε flash backs, θυμίζοντάς μας πέρα από κάθε αμφιβολία ότι αν δεν λυθούν και οι δύο υποθέσεις, καμιά δεν μπορεί να βρει την οριστική της απάντηση. Τραγική φιγούρα, ο άνδρας της, Μιχάλης (Αλέξανδρος Λογοθέτης), ένας άνθρωπος γεμάτος αγάπη, που έρχεται για δεύτερη φορά αντιμέτωπος με την πιο σκληρή μορφή της απώλειας.

.

Εγκλωβισμένοι στα μυστικά

Το παζλ του σεναρίου συμπληρώνεται από τον Δημήτρη, τον γιο της Ελένης και του Μάρκου, ενός νεαρού άνδρα εγωκεντρικού και αδίστακτου, (Μιχαήλ Ταμπακάκης -υποψήφιος βραβείου Χορν), την αδελφή του Αλίκη (Μαριέλλη Μανουδάκη) και την κόρη του αστυνομικού, Μυρτώ, που κρύβουν το δικό τους μεγάλο μυστικό από την κλειστή κοινωνία του νησιού.

Δημιουργός της σειράς είναι η Ναταλύ Δούκα, ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει ο βραβευμένος Γιώργος Παπαβασιλείου και το σενάριο οι Σέργιος Κωνσταντινίδης και Κάλλια Παπαδάκη. Τους 42°C «ντύνει» με πρωτότυπη μουσική ο Σταύρος Μαρκόνης (Buma Award Winner 2019) και την εκτέλεση παραγωγής έχει αναλάβει η εταιρεία Tanweer Productions.

Τηλεοπτικός μαραθώνιος γεμάτος σασπένς

Η σκοτεινή πλευρά του ελληνικού καλοκαιριού θα γεμίσει τις οθόνες μας την Παρασκευή, 14 Μαΐου στις 20:00, όταν θα προβληθούν back-to-back στο κανάλι COSMOTE SERIES MARATHON HD και τα οκτώ επεισόδια των «42°C», για ατέλειωτο binge watching. Παράλληλα, τα επεισόδια θα είναι διαθέσιμα στη δωρεάν, on demand υπηρεσία COSMOTE TV PLUS, όπου θα μπορούμε να τα παρακολουθήσουμε όποια στιγμή θέλουμε.

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024