Ένα απίστευτο γεγονός συνέβη στη Μυτιλήνη, με έναν κάτοικο του νησιού να λαμβάνει πριν λίγες ημέρες γράμμα που είχε σταλεί το 2003.
Μόλις 18 χρόνια πήρε στον κ. Θανάση Θεμιστοκλή για να παραλάβει κάποια τιμολόγια που ζήτησε από προμηθευτές του, όταν αποφάσισε να αφήσει την επιχείρηση στο γιο του.
Ο κ. Θεμιστοκλής, αντιμετώπισε με χιούμορ την όλη κατάσταση, καθώς όπως τόνισε μιλώντας στο LIVE NEWS, και με χελώνα θα είχε φτάσει πολλά χρόνια νωρίτερα ο φάκελος.
Μια νέα επιστημονική μελέτη αποκαλύπτει ότι μια απλή αλλαγή στη διατροφή μπορεί να μειώσει τις θερμίδες που καταναλώνουμε, χωρίς να χρειαστεί να μικρύνουν οι μερίδες σας.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.