Ιωάννα Τούνη: Η κούκλα Θεσσαλονικιά μεταμορφώθηκε σε… κούκλα βιτρίνας
Η εντυπωσιακή ξανθιά είναι ως γνωστόν επιχειρηματίας στον κλάδο της ένδυσης
Επιχειρηματίας, πρώην παίκτρια ριάλιτι, influencer και πάνω από όλα εξωφρενικά σέξι, η Ιωάννα Τούνη ήταν ήδη πολλά πράγματα. Τώρα έγινε και κούκλα βιτρίνας.
Η καλλίγραμμη Θεσσαλονικιά ως γνωστόν διατηρεί κατάστημα ρούχων μαζί με την κολλητή της, Στέλλα Πάσσαρη, και όλα δείχνουν ότι οι δυο τους θέλησαν να ανανεώσουν τη βιτρίνα τους.
Με αυτό το σκοπό, η Ιωάννα Τούνη παρήγγειλε κούκλα βιτρίνας που της μοιάζει, ενώ σύμφωνα με το Happy Day, η κούκλα αυτή είχε και το… σετάκι της: Το ομοίωμα της Στέλλας Πάσσαρη.
Φυσικά, εκτός από το πρόσωπό της, εμείς ευχόμαστε η κούκλα να έχει πάρει και τις απίθανες αναλογίες της Ιωάννας, που ως γνωστόν έχει ένα από τα πιο καλογυμνασμένα σώματα στη χώρα μας.
Εσείς τι πιστεύετε; Πρόκειται για fun και έξυπνη επιχειρηματική επιλογή ή για αλαζονεία;
Δείτε την κούκλα Τούνη στο βίντεο:
- LIVE: Πανσερραϊκός – Παναιτωλικός
- Υπόθεση Sinohydro: Σε δίκη για διαφθορά παραπέμπεται ο πρώην προέδρος του Ισημερινού Λενίν Μορένο
- Η Λούσι Λιου αστειεύεται ότι ο 10χρονος γιος της, Ρόκγουελ, «δεν ξέρει πόσο κουλ» είναι η μαμά του
- Ίλιον: Συνελήφθη αστυνομικός μετά την καταγγελία για βία σε 13χρονο μαθητή που αποκάλυψε το in
- Στα άκρα οι σχέσεις Σαλάχ – Σλοτ: «Δεν μπορούν να συνυπάρξουν»
- Ο Αντόνιο Κόστα απαντά στον Τραμπ: «Η απειλή πολιτικής παρέμβασης στην ΕΕ είναι απαράδεκτη»




