Βρυξέλλες: Ολονύχτια πάρτι στις πλατείες με το άνοιγμα της εστίασης
Η Αστυνομία με κανόνια νερού προσπάθησε να διαλύσει το πλήθος αλλά δεν επιβλήθηκε κανένα πρόστιμο.
Πρεμιέρα στο άνοιγμα της εστίασης είχε χθες το Βέλγιο με χιλιάδες πολίτες να κατακλύζουν μπαρ και καφετέριες.
Παρόλο που στις περισσότερες περιπτώσεις τα μέτρα ασφαλείας τηρήθηκαν, κάποιοι συνέχισαν τα πάρτι στις πλατείες μετά το κλείσιμο των μαγαζιών.
Η Αστυνομία με κανόνια νερού προσπάθησε να διαλύσει το πλήθος αλλά δεν επιβλήθηκε κανένα πρόστιμο.
Μάλιστα οι δημοτικές αρχές των Βρυξελλών ανακοίνωσαν ότι δεν προτίθενται να παρέμβουν καθώς η αντίδραση του κόσμου με το άνοιγμα της εστίασης ήταν αναμενόμενη.
Στο Βέλγιο, ένα εκατομμύριο άτομο έχουν λάβει και τις δυο δόσεις των εμβολίων (11.5% του ενήλικου πληθυσμού), και καταγράφονται ημερησίως περίπου 3.000 κρούσματα και 37 θανάτους.
- Πόσες ώρες ύπνου χρειαζόμαστε πραγματικά – Αρκούν 8 ώρες;
- Αντίστροφη μέτρηση για το δώρο Χριστουγέννων – Πότε θα πληρωθεί
- Κίνδυνος απάτης με email από το υπουργείο Ανάπτυξης
- Ανισότητα: Ζούμε στην εποχή που μόλις το 0,001% κατέχει τριπλάσιο πλούτο από το φτωχότερο μισό της ανθρωπότητας
- Ο Αντετοκούνμπο μίλησε για το αβέβαιο μέλλον του στους Μπακς…
- Υπάρχει ζωή χωρίς social media; Όλος ο κόσμος παρακολουθεί τα παιδιά της Αυστραλίας

