
Ρώμη: Οι πιθανοί αντίπαλοι του Τσιτσιπά
Ο Τσιτσιπάς θα περάσει bye τον πρώτο γύρο ως seeded player και στον δεύτερο θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Μάριν Τσίλιτς – Αλεξάντερ Μπούμπλικ.
Τους πιθανούς αντιπάλους του στον δεύτερο γύρο του χωμάτινου τουρνουά της Ρώμης έμαθε το Σάββατο (8/5) ο Στέφανος Τσισιπάς.
Ο Ελληνας τενίστας θα περάσει bye τον πρώτο γύρο ως seeded player και στον δεύτερο θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Μάριν Τσίλιτς – Αλεξάντερ Μπούμπλικ. Οποιον και αν αντιμετωπίσει, ο Στέφανος είναι το φαβορί για τη νίκη και την πρόκριση στον τρίτο γύρο, όπου είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπίσει τον Ιταλό, Ματέο Μπερετίνι.
Στα προημιτελικά ο δρόμος του Τσιτσιπάς διασταυρώνεται με αυτόν τον Νόβακ Τζόκοβιτς και εάν καταφέρει να κερδίσει τον Σέρβο, είναι πολύ πιθανό να στα ημιτελικά να βρει απέναντί του έναν εκ των Τιμ ή Ρούμπλεφ.
Στην άλλη πλευρά του ταμπλό βρίσκονται οι Ράφαελ Ναδάλ, Γιάνικ Σίνερ, Ντένις Σαποβάλοφ, Κάσπερ Ρουντ, Αλεξάντερ Ζβέρεφ και Ντανιίλ Μεντβέντεφ, τους οποίους μπορεί να αντιμετωπίσει μόνο στον τελικό.
Υπενθυμίζουμε ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς αυτή την εβδομάδα έπαιξε στην Μαδρίτη και έφτασε μέχρι τους 16 όπου αποκλείστηκε από τον Κασπερ Ρουντ.
- Συνταγή: Αλμυρή μπάρα με βούτυρο και λαχανικά
- Τι αλλάζει στο δικαστήριο των Τεμπών – Οι συγγενείς στην αίθουσα ανά ομάδες
- Εκρήξεις και διακοπή ρεύματος στην Τεχεράνη – Φωτιά σε δεξαμενόπλοιο στο Ντουμπάι, μετά από ιρανική επίθεση
- Εκρήξεις και διακοπές ρεύματος στην Τεχεράνη – Ιρανικές επιθέσεις στην Ιερουσαλήμ
- Η μεγάλη δύναμη των blueberries
- Πότε και πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία Erminio: Οι επικίνδυνες περιοχές – Κόκκινη προειδοποίηση και για την Αττική




