Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
ESPN: Συμφωνία μεταξύ της UEFA και 7 συλλόγων της ESL για μειωμένες ποινές

ESPN: Συμφωνία μεταξύ της UEFA και 7 συλλόγων της ESL για μειωμένες ποινές

Η UEFA φαίνεται πως ήλθε σε συμφωνία με 7 συλλόγους της ESL για μειωμένες ποινές, την ώρα που κάποιοι «αποστάτες» κινδυνεύουν με βαριά τιμωρία

Σε συμφωνία με επτά από τους δώδεκα συλλόγους της European Super League μοιάζει να έχει φθάσει η UEFA, προκειμένου εκείνοι να λάβουν μειωμένες ποινές.

Σύμφωνα με το ESPN, οι παράγοντες  της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας ολοκλήρωσαν τις πρώτες συζητήσεις με τους «αποστάτες» και φαίνεται να κατέληξαν σε συμφωνία όσον αφορά τις οικονομικές ποινές των ομάδων.

Όπως αναφέρουν πηγές που επικαλείται η ιστοσελίδα, οι 7 που συμφώνησαν με την UEFA για μειωμένες ποινές είναι οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι, Λίβερπουλ, Τσέλσι, Άρσεναλ, Τότεναμ και Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ κοντά στο να γίνει η 8η ομάδα βρίσκεται η Ίντερ.

Αντίθετα, οι Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους επιμένουν στη στάση τους, κάτι που σημαίνει ότι κινδυνεύουν με αποκλεισμό έως και δύο ετών από τις διασυλλογικές διοργανώσεις της UEFA.

Παράλληλα, εκτός του αποκλεισμού από τις διοργανώσεις της, η UEFA είναι αποφασισμένη να τους επιβάλει και ένα βαρύ πρόστιμο.

Η Μίλαν είναι η μόνη από τις 4 που έχει παραδεχτεί το λάθος της, ωστόσο δεν έχει καταλήξει ακόμη σε συμφωνία με την ευρωπαϊκή ομοσπονδία.

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024