Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νάσος Γαλακτερός: Το μήνυμα του για τον γιο του που αποχώρησε από τo Survivor

Νάσος Γαλακτερός: Το μήνυμα του για τον γιο του που αποχώρησε από τo Survivor

Τι έγραψε στο Instagram o πατέρας του -πρώην πια- παίκτη των μπλε.

Με μια φωτογραφία και ένα συγκινητικό μήνυμα ο Νάσος Γαλακτερός σχολίασε την αποχώρηση του γιου του, Παύλου, από το Survivor. O 24χρονος ήταν συνυποψήφιος με τους Τζειμς Καφετζή και Νίκο Μπάρτζη αλλά δεν κατάφερε να παραμείνει στο παιχνίδι, καθώς ο κόσμος ψήφισε να παραμείνουν οι δύο φίλοι. Έτσι, ο Γιώργος Λιανός στο συμβούλιο του νησιού ανακοίνωσε ότι ο Παύλος θα πρέπει να μαζέψει τα πράγματά του και να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Την εξέλιξη αυτή σχολίασε ο Νάσος Γαλακτερός με ένα story στο Instagram.

«Η μεγαλύτερη νίκη του Παύλου είναι η βαθιά αγάπη, η εκτίμηση και ο θαυμασμός των συμπαικτών του. Των ανθρώπων δηλαδή που τον γνώρισαν πριν τρεις μήνες και περνούν μαζί του 24 ώρες το 24ωρο σε συνθήκες που μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά ακόμη και τον πιο αγνό άνθρωπο. Υπάρχει μεγαλύτερο επίτευγμα από αυτό;», έγραψε χαρακτηριστικά. Τα λόγια αυτά συνόδευσε με μια φωτογραφία του Παύλου από νίκη του σε αγώνισμα όπου οι συμπαίκτες του τον έχουν αγκαλιάσει ενώ οι ίδιος χαμογελά.

Δείτε την φωτογραφί0 παρακάτω:

Τι είπε ο ίδιος ο Παύλος για την αποχώρησή του από το ριάλιτι επιβίωσης:

Στο χθεσινό επεισόδιο, στο τέλος του συμβουλίου, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε το όνομα εκείνου που αποχωρεί, ο οποίος ήταν ο Παύλος Γαλακτερός. Ο παίκτης είχε αναφέρει προηγουμένως ότι ήθελε να παραμείνει στο παιχνίδι, γιατί έχει κι άλλα να δώσει, ενώ φεύγοντας δήλωσε: «Στεναχωριέμαι που φεύγω σίγουρα. Χαίρομαι πάρα πολύ που μέσα στο παιχνίδι έχω δείξει τον χαρακτήρα μου. Έχω δείξει ακριβώς ποιος είμαι. Χαίρομαι που θα δω την οικογένειά μου και την κοπέλα μου, θα περιμένω τους amigos να τους δω έξω. Από εδώ και πέρα τα βλέπω δύσκολα τα πράγματα. Το λέω κυρίως για τα δύο παιδιά που νομίζουν ότι όλα περιστρέφονται γύρω τους».

Sports in

Με... βιντεοκλήση στον Παπανικολάου πανηγύρισε ο Ολυμπιακός - Ο Λαρεντζάκης του αφιέρωσε τη νίκη (vid)

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έδειξαν για ακόμα μια φορά γιατί είναι οικογένεια, καθώς μετά το τέλος του παιχνιδιού πήραν μέσω Face Time τον Κώστα Παπανικολάου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024