Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Νάσος Γαλακτερός: Η ανάρτηση για τον γιο του, οι αντιδράσεις και η διαγραφή

Νάσος Γαλακτερός: Η ανάρτηση για τον γιο του, οι αντιδράσεις και η διαγραφή

Νάσος Γαλακτερός: Ο πρώην μπασκετμπολίστας δεν έχει σταματήσει να υποστηρίζει τον γιο του που βρίσκεται στο Survivor.

Σάλο προκάλεσε ο πατέρας του Παύλου Γαλακτερού, με αφορμή ένα repost που αφορούσε τον γιο του που βρίσκεται στο Survivor. Συγκεκριμένα, ο Παύλος Γαλακτερός αναδημοσίευσε ένα story που αναφερόταν στο ριάλιτι επιβίωσης και περιείχε χαρακτηρισμούς για τον Τζέιμς Καφετζή, με τον οποίο ο Παύλος βρίσκεται στα μαχαίρια το τελευταίο διάστημα. «Σε όλο το Survivor είναι αληθινός, με τεκμηριωμένο λόγο. Όταν πήρε ατομική επέλεξε (λογικά) να δώσει κοκκινοτρίχη και όχι τον φίλο του Κόρο. Και όμως, οι γνωστοί δύο κομπλεξικού, του κάνανε ξεδιάντροπη επίθεση. Παυλάκο ΔΕΝ φεύγεις», ανέφερε χαρακτηριστικά το repost.

Τα λόγια αυτά έβαλαν «φωτιά» στα social media, με τους φανς του Survivor να αντιδρούν. Έτσι, ο πρώην μπασκετμπολίστας διέγραψε την ανάρτηση και με νέα ανακάλεσε υποστηρίζοντας πως δεν είχε διαβάσει τι έγραφε. «Έχασα τα γυαλιά μου κι έκανα repost ένα story με χαρακτηρισμούς για συμπαίκτη του γιου μου χωρίς να το διαβάσω. Το κατέβασα μόλις συνειδητοποίησα τι έγραφε γιατί ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΜΑΙ ΕΤΣΙ. Είμαι και μεγάλος άνθρωπος και δεν βλέπω καλά», ανέφερε στην καινούρια ανάρτηση.

H ανάρτησή του:

Σημειώνεται ότι από την στιγμή που μπήκε στο παιχνίδι ο Παύλος, ο Νάσος δεν έχει σταματήσει να τον υποστηρίζει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η ανάρτηση που έκανε ωστόσο για τον Τζέιμς θεωρήθηκε προσβλητική όχι μόνο γιατί ο Ροδίτης είναι συμπαίκτης του αλλά και γιατί είναι συνυποψήφιος του γιου του για αποχώρηση. Θυμίζουμε ότι στο δεύτερο συμβούλιο, οι παίκτες της μπλε ομάδας έδωσαν δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση, τον Νίκο Μπάρτζη. Και στη συνέχεια ο Γιώργος Κορόμι, ο οποίος είχε κερδίσει την ατομική ασυλία υπέδειξε ως τρίτο υποψήφιο τον φίλο του, τον Παύλο Γαλακτερό, αφού δεν είχε άλλη επιλογή.  Πάντως τα spoilers λένε ότι ο Παύλος θα είναι αυτός που σήμερα θα ακούσει το όνομά του από τον Γιώργο Λιανό και θα ετοιμάσει τις βαλίτσες του για να επιστρέψει στην Ελλάδα. Ο νεαρός βρέθηκε απέναντι σε δύο πολύ δυνατούς παίκτες (Νίκο Μπάρτζη και Τζέιμς Καφετζή) και δεν κατάφερε να διεκδικήσει την παραμονή του στον Άγιο Δομίνικο.

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024