Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αλέξης Παππάς: Η σύντροφός του αποκαλύπτει - «Δεν ξέρω αν θα έρθω στην Ελλάδα να τον συναντήσω»

Αλέξης Παππάς: Η σύντροφός του αποκαλύπτει – «Δεν ξέρω αν θα έρθω στην Ελλάδα να τον συναντήσω»

Μια παράξενη σχέση διατηρούν εδώ και 8 μήνες ο Αλέξης Παππάς και η Alessia Demetz, μετά την γνωριμία τους στο Μόντε Κάρλο, η οποία διήρκησε για δυο λεπτά

Μια παράξενη σχέση διατηρούν εδώ και 8 μήνες ο Αλέξης Παππάς και η Alessia Demetz, μετά την γνωριμία τους στο Μόντε Κάρλο, η οποία διήρκησε για δυο λεπτά.

Οι δυο τους αντάλλαξαν τηλέφωνα και άρχισαν να επικοινωνούν καθημερινά, με την ίδια να υποστηρίζει ότι ο ηθοποιός της ζήτησε να τον περιμένει μέχρι να αποχωρήσει από το Survivor.

Η ξανθιά Ιταλίδα πραγματοποίησε ένα live στο Instagram και αποκάλυψε ότι επικοινώνησε μαζί του μετά την έξοδό του από το reality επιβίωσης, όμως δεν γνωρίζει πιο θα είναι το μέλλον της σχέσης τους, καθώς εκείνη δεν είναι διατεθειμένη να ταξιδέψει στην Ελλάδα για χάρη του και θα περιμένει από εκείνον να την κυνηγήσει.

Αξίζει να σημειωθεί, όπως μετέδωσε το «Πρωινό», ότι το live της παρακολουθούσε ο Αλέξης Παππάς, χωρίς ωστόσο να σχολιάσει τίποτα.

«Δεν τον γνωρίζω στην πραγματικότητα»

«Έχουμε αυτή την υπόσχεση ανάμεσά μας αλλά ουσιαστικά τίποτα, τον ξέρω μόνο από τα social. Δεν τον γνωρίζω στην πραγματικότητα, ελπίζω να είναι τόσο καλός όσο λέει. Ακόμα κι αν δεν είμαστε κάποια στιγμή μαζί, του αξίζει ένας καλός άνθρωπος, σε όλους μας αξίζει να έχουμε το χώρο μας. Τώρα που θα επιστρέψει στην Ελλάδα, μπορεί να έχει άλλες προθέσεις και να αλλάξει γνώμη για κάποια πράγματα. Θα ήθελα πολύ από εσάς να τον υποστηρίξετε σε ότι κι αν κάνει. Έχει την προσωπικότητά του, όλοι την έχουμε. Μπορεί να το δίνουμε το καλύτερό μας αλλά μπορεί και τον χειρότερο» είπε.

«Έχει δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει και το σέβομαι, όπως επίσης και εγώ έχω το δικαίωμα κι όλοι το έχουμε. Έτσι είναι οι ιστορίες αγάπης. Υπό άλλες συνθήκες μπορεί να με έπαιρνε ένας σεΐχης και να φεύγαμε μακριά. Θα γίνω μουσουλμάνα… Όχι, είμαι καθολική. Δεν είμαι λυπημένη, απλώς δεν έχω διάθεση να κοιμηθώ. Μίλησα με τον Άλεξ, νομίζω ότι είναι στην Ελλάδα, είναι απασχολημένος με το πρόγραμμά του τώρα» συμπλήρωσε.

«Δεν ξέρω αν θα έρθω στην Ελλάδα να συναντήσω τον Αλέξη Παππά, μόλις έφτασε. Θα δούμε. Έχει τόσα πολλά πράγματα να κάνει. Ούτε εγώ μπορώ να πετάξω στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή. Εκείνος θα πρέπει να έρθει εδώ, θα πρέπει να με αναζητήσει πλέον. Ξέρω ότι είναι συνηθισμένος να του δίνονται τα πάντα, όμως με εμένα δεν θα είναι εύκολο. Ίσως έρθω στην Ελλάδα αλλά πρέπει να το κερδίσει» κατέληξε η Alessia Demetz.

Δείτε το απόσπασμα

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024