Κικίλιας: Συναντήθηκε με τον ηλικιωμένο που εμβολιάστηκε πρώτος στην Ελλάδα
Ο κ. Κικίλιας, αναφέρει επίσης ότι στην ηλικιακή ομάδα 45-49 που άνοιξε το Μ. Σάββατο, μέχρι χθες βράδυ είχαν κλείσει τα ραντεβού τους 170.000 συμπολίτες μας.
«Το μόνο που μπορεί να σε σώσει είναι το εμβόλιο», μου είπε ο Μιχάλης Γιοβανίδης, ο πρώτος συμπολίτης μας που εμβολιάστηκε δίνοντας το παράδειγμα σε όλους μας.
Ήταν πολύ χαρούμενος που είναι προστατευμένος και μου έκανε εντύπωση η ζωντάνια και ο δυναμισμός που εξέπεμπε» έγραψε στο λογαριασμό του στο Facebook ο υπουργός Υγείας Β. Κικίλιας μετά τη συνάντηση που είχε με τον Μ. Γιοβανίδη.
Ο υπουργός μαζί με την την Υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου, επισκέφθηκε τη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων στα Μελίσσια, όπου αντάλλαξαν ευχές με ωφελούμενους και προσωπικό.
Όπως αναφέρει ο κ. Κικίλιας: «Η Επιχείρηση «Ελευθερία» προχωρά με γρήγορους ρυθμούς, πάντα με ασφάλεια και σεβασμό προς τους πολίτες. Πλέον, όλοι οι πολίτες άνω των 30 ετών μπορούν να κλείνουν το ραντεβού τους. Στην ηλικιακή ομάδα 45-49 που άνοιξε το Μ. Σάββατο, μέχρι χθες βράδυ είχαν κλείσει τα ραντεβού τους 170.000 συμπολίτες μας».
Δείτε την ανάρτηση:
«Το μόνο που μπορεί να σε σώσει είναι το εμβόλιο», μου είπε ο Μιχάλης Γιοβανίδης, ο πρώτος συμπολίτης μας που…
Δημοσιεύτηκε από Vassilis Kikilias στις Δευτέρα, 3 Μαΐου 2021
- Έρευνα: Έτσι η άσκηση βελτιώνει την ψυχική μας υγεία
- Καιρός: Συνεχίζεται το κύμα ψύχους την Τρίτη – Ανεβαίνει η θερμοκρασία από Τετάρτη
- Τραπεζικές απάτες: Η τεχνητή νοημοσύνη δίνει προβάδισμα στους επιτήδειους
- Εργατικά δυστυχήματα: Δουλεύοντας μέχρι θανάτου…
- Πώς ζεσταίνονταν οι μοναχοί στον Μεσαίωνα – Τα θερμαινόμενα δωμάτια και η αξία της φωτιάς
- Εννέα μυστικά για να σπάσεις την «κατάρα» του single μετά τα 30




