Γενηδουνιάς: «Να τελειώσουμε τον προκριματικό γύρο του Champions League με καλές εμφανίσεις»
Μετά την ισοπαλία και την πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Γιουγκ (11-11) ο Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς τόνισε ότι το ζητούμενο είναι ένα καλό φινάλε στον προκριματικό γύρο του Champions League.
Ο Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς μίλησε μετά την ισοπαλία και την πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Γιουγκ (11-11) και τόνισε πως το ζητούμενο είναι ένα καλό φινάλε στον προκριματικό γύρο του Champions League.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
«Ο στόχος μας ήταν ξεκάθαρος σε αυτούς τους τρεις αγώνες. Να πάρουμε το λιγότερο ένα βαθμό για να εξασφαλίσουμε την πρόκριση. Σήμερα τα καταφέραμε και θέλαμε να παρουσιάσουμε ένα καλό πρόσωπο, το οποίο δείξαμε στη μισή διάρκεια του παιχνιδιού και συγκεκριμένα στο δεύτερο και στο τρίτο οκτάλεπτο.
Παρ’ όλα αυτά πρέπει να συνεχίσουμε, αύριο και μεθαύριο έχουμε δυο καλούς αγώνες και δυνατά τεστ γιατί από τον άλλο μήνα έχουμε τους τελικούς του πρωταθλήματος και το κύπελλο. Θέλουμε με καλές εμφανίσεις να τελειώσουμε τον προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ και να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο στις εγχώριες διοργανώσεις».
- Γαλλία: Η Danone ανακαλεί παρτίδες βρεφικού γάλακτος λόγω ανησυχιών για τοξική επιμόλυνσή του προϊόντος
- ΗΠΑ: Πυκνό χιόνι και πολικό ψύχος, δεκάδες εκατομμύρια Αμερικανοί αντιμέτωποι με σφοδρή χειμερινή καταιγίδα
- Ξεκίνησαν οι κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ.: Αποστρατεύονται υπαρχηγός και επιτελάρχης
- Φενέρμπαχτσε – Μπασκόνια 84-71: Με ηγέτη τον Χόρτον-Τάκερ οι Τούρκοι
- LIVE: Ίντερ – Πίζα
- Ο Λουίτζι Μαντζιόνε ξανά στο δικαστήριο για ακροαματική διαδικασία – Ακόμα στο τραπέζι η θανατική ποινή