Γενηδουνιάς: «Να τελειώσουμε τον προκριματικό γύρο του Champions League με καλές εμφανίσεις»
Μετά την ισοπαλία και την πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Γιουγκ (11-11) ο Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς τόνισε ότι το ζητούμενο είναι ένα καλό φινάλε στον προκριματικό γύρο του Champions League.
Ο Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς μίλησε μετά την ισοπαλία και την πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Γιουγκ (11-11) και τόνισε πως το ζητούμενο είναι ένα καλό φινάλε στον προκριματικό γύρο του Champions League.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
«Ο στόχος μας ήταν ξεκάθαρος σε αυτούς τους τρεις αγώνες. Να πάρουμε το λιγότερο ένα βαθμό για να εξασφαλίσουμε την πρόκριση. Σήμερα τα καταφέραμε και θέλαμε να παρουσιάσουμε ένα καλό πρόσωπο, το οποίο δείξαμε στη μισή διάρκεια του παιχνιδιού και συγκεκριμένα στο δεύτερο και στο τρίτο οκτάλεπτο.
Παρ’ όλα αυτά πρέπει να συνεχίσουμε, αύριο και μεθαύριο έχουμε δυο καλούς αγώνες και δυνατά τεστ γιατί από τον άλλο μήνα έχουμε τους τελικούς του πρωταθλήματος και το κύπελλο. Θέλουμε με καλές εμφανίσεις να τελειώσουμε τον προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ και να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο στις εγχώριες διοργανώσεις».
- Λος Άντζελες: Κατάσταση έκτακτης ανάγκης εξαιτίας των σφοδρών βροχοπτώσεων – Πλημμύρες και διασώσεις πολιτών
- Ρωσία: Η Μόσχα κατηγορεί την Ουάσινγκτον για την αναβίωση της πειρατείας στην Καραϊβική
- Ρωσία: Διαπιστώνει ότι υπάρχει «αργή αλλά σταθερή πρόοδος» στις ειρηνευτικές συνομιλίες με τις ΗΠΑ
- Τι είπε ο Πρίντεζης για τον φετινό Ολυμπιακό και την απόδοση του Φουρνιέ (vid)
- Γιάννης Πάριος: Μαζί με τους γιους, τις νύφες και τα εγγόνια του στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι
- Πολωνία: Πολεμικά αεροσκάφη αναχαίτισαν επάνω από την Βαλτική ρωσικό αναγνωριστικό αεροσκάφος
