Γιάννης Σπαλιάρας: «Έχουν συμβεί πράγματα στο Survivor που δεν τα μάθατε ποτέ»
Καλεσμένος στο Dot ήταν σήμερα ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο οποίος μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για το Survivor,
Καλεσμένος στο Dot ήταν σήμερα ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο οποίος μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για το Survivor, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως συνέβησαν πράγματα στον Άγιο Δομίνικο που αν τα μαθαίναμε, τότε θα άλλαζε η άποψή μας για κάποιους αρκετά αγαπητούς παίκτες.
«Θεωρώ ότι ο κόσμος με έμαθε καλύτερα και με συμπάθησε στο Survivor»
«Θεωρώ ότι ο κόσμος με έμαθε καλύτερα και με συμπάθησε στο Survivor. Στην Ελλάδα με γνωρίζανε, αλλά δεν ξέρανε… ποιος είμαι, δεν ξέρανε τον χαρακτήρα μου. Το Survivor για μένα ήταν μια ευλογία, έχουν περάσει τέσσερα χρόνια και περπατάω έξω και με σταματάνε και μου ζητάνε φωτογραφίες, αυτό δεν αγοράζεται με τίποτα. Η αγάπη του κόσμου είναι ότι πιο όμορφο συνέβη στη ζωή μου. Νομίζω ότι παγιδευόμαστε στα στερεότυπα και μέσα από το Survivor μου δόθηκε η ευκαιρία να αναδείξω ποιος είμαι και μάλλον αυτό άρεσε στον κόσμο», είπε αρχικά ο Γιάννης Σπαλιάρας.
«Έχουν συμβεί πράγματα στο Survivor που δεν τα μάθατε ποτέ. Νομίζω ότι κανείς δεν θέλει να εκθέσει κάποιον μετά από τόσο καιρό. Αν τα βλέπατε η γνώμη σας για κάποιους, αρκετά αγαπητούς, θα άλλαζε».
- Σάκης Ρουβάς: Ο χορός με την κόρη του Αριάδνη και η απίστευτη ομοιότητα τους
- «Κάνει σκέψεις παραίτησης ο Αλμέιδα από τη Σεβίλλη»
- Σε θέσεις μάχης οι αγρότες: Συσκέψεις στα μπλόκα, αποφάσεις μέσα στο Σαββατοκύριακο – Αγωνία στο Μαξίμου
- Μήπως ο Τραμπ είναι… ανισόρροπος; – Μια αναδρομή στην ασυνήθιστη συμπεριφορά του Αμερικανού προέδρου το 2025
- Συνάντηση με έναν ασυνόδευτο ή αδέσποτο σκύλο – Πώς πρέπει να κινηθούμε
- Γιατί ένα ξέσπασμα βωμολοχίας μπορεί να σας κάνει καλό




