Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δημήτρης Κανέλλος: Νέο τραγούδι με Στέφανο Κορκολή και Νίκο Μωραΐτη

Δημήτρης Κανέλλος: Νέο τραγούδι με Στέφανο Κορκολή και Νίκο Μωραΐτη

Ο Δημήτρης Κανέλλος έχει ξεχωρίσει ως ένας από τους πιο σημαντικούς εκπροσώπους της νεώτερης γενιάς στο έντεχνο-λαϊκό τραγούδι.

Ο Δημήτρης Κανέλλος έχει ξεχωρίσει ως ένας από τους πιο σημαντικούς εκπροσώπους της νεώτερης γενιάς στο έντεχνο-λαϊκό τραγούδι.

Τη δημιουργική του πορεία στο μουσικό χώρο έχουν σηματοδοτήσει συνεργασίες με κορυφαία ονόματα δημιουργών όπως ο Θάνος Μικρούτσικος, ο Άλκης Αλκαίος, ο Μίμης Πλέσσας, ο Φώντας Λάδης κ.α.

Το πάνθεον των αξιοζήλευτων συνεργασιών έρχονται να συμπληρώσουν τα ονόματα δύο σπουδαίων δημιουργών που τιμούν τον Δημήτρη με την ψήφο εμπιστοσύνης τους και υπογράφουν το καινούριο του τραγούδι.

Ο Στέφανος Κορκολής και ο Νίκος Μωραΐτης δημιουργούν μια τρυφερή και ταυτόχρονα δυναμική μπαλάντα με τίτλο «Κοίτα με ζεστά».

Η μουσική του Στέφανου Κορκολή παντρεύει μοναδικά τον ποπ ρυθμό με  έντεχνες μελωδίες ενώ ο ερωτικός στίχος του Νίκου Μωραϊτη μεταφέρει ένα έντονο και αυθεντικό πάθος. Με αυτό το τραγούδι ο Δημήτρης Κανέλλος διευρύνει το ερμηνευτικό του πεδίο και αποκαλύπτει ακόμη μία πτυχή της μουσικής του ταυτότητας.

Με την κυκλοφορία του «Κοίτα με ζεστά» ο Δημήτρης Κανέλλος συνεχίζει την επιτυχημένη συνεργασία του με τη μεγαλύτερη δισκογραφική εταιρία την Minos Emi, a Universal Company.

Ακούστε το καινούριο τραγούδι του Δημήτρη Κανέλλου δυνατά και αφεθείτε στη μαγεία της μουσικής…

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024