
Θεσσαλονίκη : Φοιτητές απέκλεισαν την Πρυτανεία του ΑΠΘ
Στον αποκλεισμό της Πρυτανείας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) προχώρησαν το πρωί της Τρίτης φοιτητές
Στον αποκλεισμό της Πρυτανείας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) προχώρησαν το πρωί της Τρίτης φοιτητές.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ιστοσελίδας thestival.gr, στην είσοδο του κτιρίου της διοίκησης έχουν τοποθετηθεί πανό με συνθήματα. «Όχι στον νόμο Κεραμέως – Χρυσοχοΐδη» και «Έξω από τα ΜΑΤ από τις σχολές» αναφέρουν μεταξύ άλλων.
«Συνεχίζουμε δυναμικά με πλούσια δραστηριότητα μπροστά στις εξαγγελίες της κυβέρνησης για την τοποθέτηση αστυνομικών δυνάμεων στο ΑΠΘ» σημειώνουν, επίσης, οι φοιτητές σε σχετική ανακοίνωση.
«Στις 14-15/4 οι φοιτητικοί σύλλογοι κλιμακώνουμε την δράση μας με διήμερο αποκλεισμό του ΑΠΘ» αναφέρουν ακόμη. «Το μήνυμα που στέλνεται είναι ηχηρό: η καταστολή δεν θα περάσει. Στα όνειρα των φοιτητών και του λαού δεν χωράει η βία και η καταστολή».
- Άρης Betsson – ΑΕΚ 82 – 78: Νίκη «4άδας» με σούπερ Μήτρου – Λονγκ οι γηπεδούχοι
- LIVE: Τσέλσι – Πορτ Βέιλ
- Τι μπορεί να συμβεί αν οι Ιρανοί αιχμαλωτίσουν έναν Αμερικανό πιλότο
- Πανιώνιος – Ηρακλής 103-77: Σαρωτικοί «κυανέρυθροι» και βήμα παραμονής
- Κόρινθος: Πώς έγινε η αδιανόητη τραγωδία – Σοκάρουν οι εικόνες από το σημείο που καταπλακώθηκε η 43χρονη
- «Ο χρόνος τελειώνει, 48 ώρες πριν ξεσπάσει η κόλαση» – Απειλεί ξανά ο Τραμπ

