Βήμα – βήμα
Η έξοδος από την πανδημία
Ενας χρόνος με την πανδημία, και οι εμπειρίες που έχουμε αποκομίσει για τη συμπεριφορά της Covid-19 είναι υπεραρκετές. Προσαρμόσαμε την καθημερινότητά μας προκειμένου να προστατεύσουμε τις ζωές μας (μάσκες, αποστάσεις, περιορισμός των κοινωνικών επαφών).
Ετσι πρέπει να εξακολουθήσουμε και στη φάση της επαναφοράς των οικονομικών δραστηριοτήτων. Οι εισηγήσεις της επιστημονικής κοινότητας και οι κυβερνητικές αποφάσεις για το προσεκτικό άνοιγμα των καταστημάτων δείχνουν προσώρας να διακατέχονται από την επίγνωση των επιπτώσεων που θα προκαλέσουν βεβιασμένες κινήσεις. Οπως θα ήταν μια απόφαση για άμεση και μαζική επανεκκίνηση των επιχειρήσεων λιανικής και εστίασης.
Τα βήματα πρέπει να συνεχίσουν να είναι σταδιακά και προσεκτικά. Αναμφίβολα, η υπομονή όλων έχει εξαντληθεί. Αλλά μπροστά σε ένα τραγικό πισωγύρισμα αξίζει πραγματικά να δείξουμε υπομονή.
- Δανία: Σχέδιο νόμου για την απαγόρευση της μπούρκας και του νικάμπ σε σχολεία και πανεπιστήμια
- Αρκάς: Η καλημέρα της Πέμπτης
- Αγρότες: Μπλόκα και στις Βρυξέλλες – Εκατοντάδες τρακτέρ παραταγμένα μπροστά από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο
- Ξέχνα το texting: Γιατί το τηλέφωνο είναι ο καλύτερος τρόπος επικοινωνίας
- Εκλογές στην Ονδούρα: Υποστηρικτές της αριστεράς καταγγέλλουν «πραξικόπημα» και «ανάμιξη» του Τραμπ
- Οι φόροι «πνίγουν» τους πολίτες – «Αφαίμαξη» 13,4 δισ. ευρώ την τελευταία τριετία
- Συνταγή: Χοιρινό με baby πατάτες
- Χρειάζεται 1,5 δις επιπλέον για την επαρκή χρηματοδότηση της φαρμακευτικής δαπάνης
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 17.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)









































































![Ελέφαντας ή αγέλη ελεφάντων σκότωσε 4 άτομα στην Ινδία – Το ένα θύμα ήθελε να βγάλει σέλφι [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/richard-jacobs-8oenpCXktqQ-unsplash-315x220.jpg)












Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442