Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γιώργος Καραϊβάζ : Καντηλάκι στο γραφείο και λουλούδια στη θέση του στο στούντιο

Γιώργος Καραϊβάζ : Καντηλάκι στο γραφείο και λουλούδια στη θέση του στο στούντιο

Οι συνεργάτες του Γιώργου Καραϊβάζ στο Star -και όχι μόνο- είναι συντετριμμένοι και αφήνουν λουλούδια στο γραφείο του ενώ έχουν βάλει και ένα καντηλάκι αναμμένο στη μνήμη του συναδέλφου τους που τόσο βία έφυγε από τη ζωή

Οι συνεργάτες του Γιώργου Καραϊβάζ στο Star -και όχι μόνο- είναι συντετριμμένοι και αφήνουν λουλούδια στο γραφείο του ενώ έχουν βάλει και ένα καντηλάκι αναμμένο στη μνήμη του συναδέλφου τους που τόσο βία έφυγε από τη ζωή.

Η Μαρίκα Μαυρομάτη μοιραζόταν το ίδιο γραφείο με τον αδικοχαμένο δημοσιογράφο και «ραγίζει καρδιές» το μήνυμά της κάτω από τη φωτογραφία με το άδειο γραφείο που δημοσίευσε στο Facebook.

«Από σήμερα μόνη… σε ένα γραφείο με μια άδεια καρέκλα, ένα κεράκι και λουλούδια. Δεν θα ξανάρθεις ποτέ, δεν θα με καλημερίσεις ποτέ, δεν θα ξανακούσω πότε τον έντονο θόρυβο που έκανες γράφοντας στο πληκτρολόγιο το πρώτο σου κείμενο στο bloko. Μια απέραντη σιωπή και ένα γιατί, μια μαύρη Δευτέρα, καλό ταξίδι Γιώργο, δεν θα είμαστε ποτέ όπως πριν!!!».

Λουλούδια στη θέση που καθόταν στο στούντιο

Το μεσημέρι της Δευτέρας, για τις Αλήθειες με τη Ζήνα Κουτσελίνη ήταν η πιο δύσκολη στιγμή του τηλεοπτικού αέρα. Ο Γιώργος Καραϊβάζ δεν ήταν εκεί…

Η παρουσιάστρια, συγκλονισμένη, αρκετά δευτερόλεπτα μετά την έναρξη, είπε: «Καλό μεσημέρι. Δεν ξέρω τι να σας πω. Ξέρω μόνο τι θα μου έλεγε εκείνος. ‘Έλα μωρέ Ζήνα’. Είμαστε εδώ γιατί αυτό θα ήθελε κι εκείνος. Για μένα ήταν αδελφός. Ήταν οικογένεια που όταν την έχασα, τη βρήκα. Όταν λίγοι πίστευαν σε αυτή την εκπομπή, εκείνος έβαλε την υπογραφή του. Μου άπλωσε το χέρι και μου είπε Ζήνα είμαστε συνοδοιπόροι.

Η είδηση, δυστυχώς, βρήκε εμένα. Ο Γιώργος Καλιακμάνης με πήρε τηλέφωνο αν έχει ακούσει κάτι. Έτρεξα μέσα στο γραφείο, δεν νομίζω να έμεινα όρθια γιατί τα υπόλοιπα δεν τα θυμάμαι. Πήραμε όλους τους αστυνομικούς συντάκτες τηλέφωνο για να μας επιβεβαιώσουν την είδηση 10 λεπτά μετά.

Αυτό το Σαββατοκύριακο πήρα 70,000 μηνύματα, μηνύματα αγκαλιάς. Είμαστε η τηλεοπτική οικογένεια του Γιώργου που ο μπαγάσας είχε έναν τρόπο να μας αγκαλιάσει και να μην μπορούμε να σταθούμε όρθιοι. Ο Γιώργος Καραϊβάζ μάς θέλει όρθιους. Ο Γιώργος μάς θέλει δυνατούς. Ο Γιώργος μάς παίρνει από το χέρι» κατέληξε.

Μάλιστα, στη θέση που καθόταν στο στούντιο είχαν αφήσει λουλούδια.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024